Huawei 2021 yılının başında uygun fiyatlı 5G telefonlarını satışa sunacak - Haberler - indir.com

Huawei 2021 yılının başında uygun fiyatlı 5G telefonlarını satışa sunacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-22 15:49:08
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Her akıllı telefon üreticisinin olduğu gibi Huawei’nin de 5G altyapı çalışmaları devam ediyor. Şirketin 5G rehberinde, herkesin satın alabileceği bir yol izlemesi bekleniyor. 2020 yılı içerisinde tanıtılacak olan akıllı telefonların çoğunda 5G bağlantı teknolojisini göreceğiz. Apple ve Samsung gibi isimlerde dahil olmak üzere piyasadaki birçok üretici tarafından 5G’li akıllı telefonlar satışa çıkacak. Bu alana hazırlık yapan isimlerden olan Huawei, 5G teknolojisini herkese yayan ilk şirket olmak istiyor. Öyle ki gelen bilgilere göre şirketin 2020 sonu veya 2021 yılının başında 150 dolar fiyat etiketine sahip 5G teknolojili bir akıllı telefonu satışa sunması bekleniyor. 5G özellikli telefonlar şuan için bildiğiniz üzere 4G telefonlardan daha yüksek bir satış etiketine sahip durumda.

Huawei’den iddialı 5G teknoloji girişimi

Huawei P40 ve P40 Pro Sony'nin özel kamera sensörüyle gelecekHuawei P40 ve P40 Pro Sony'nin özel kamera sensörüyle gelecek

Ancak yıl sonuna kadar bu durumun değişmesi hedefleniyor. Öyle ki 5G teknolojisinin yaygınlaşması ve kullanıcılarının artması ile beraber 5G altyapılarının da hızlanması bekleniyor. 5G noktasında Türkiye’den de önemli adımlar beklenirken, Huawei ise 5G noktasında dünyanın en iyi altyapılarından birisine sahip durumda. Şirket sadece 5G teknolojisi değil şu sıralarda, yeni amiral gemisi serisi olan Huawei P40 serisi üzerinde çalışıyor. Öyle ki bu modelde 6.7 inçlik QHD+HDR AMOLED bir ekran göreceğiz.

12 GB RAM belleğine sahip olması beklenen bu modelde Kirin 990 işlemcisi güç verecek. Diğer yandan kamerası ile de iddialı olması beklenen bu modelde 10x optik ve 100x dijital zoom olması bekleniyor.   


EMUI 10 gün güncellemesi almayacak Huawei ve Honor ModelleriEMUI 10 gün güncellemesi almayacak Huawei ve Honor Modelleri
Huawei Mate 40 Pro'nun arka kamera patenti ortaya çıktıHuawei Mate 40 Pro'nun arka kamera patenti ortaya çıktı

PAYLAŞ