Huawei 2021 için iddialı: Samsung'u Geçeceğiz - Haberler - indir.com

Huawei 2021 için iddialı: Samsung'u Geçeceğiz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-02 13:56:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Huawei cephesinden yapılan yeni açıklamalarda firmanın hedeflerinin oldukça iddialı olduğu görülürken markanın 2021 yılı itibariyle Samsung'u geçmeyi planladığı öğrenildi.

En son 2016 yılında yaptığı açıklama ile dikkat çeken ve 2019 yılı itibariyle Apple’ı geçeceklerini söyleyen Huawei, bu hedeflerini 2180 itibari ile tutturduğu gibi şimdi yeni bir hedef daha açıkladı. Açıklamalara göre 2021 yılında marka Samsung’u geride bırakacak. konu ile ilgili açıklamaların Huawei CEO’su Richard Yu tarafından yapılmış olması kısa süre içerisinde bu haberlerin gündemde yer almasını sağlarken bazı kullanıcılar Huawei’nin bu açıklamasına destek verdi. 

İki yıl içerisinde Huawei cihazların yarısının katlanabilir olacağı düşünülüyorİki yıl içerisinde Huawei cihazların yarısının katlanabilir olacağı düşünülüyor

Huawei yeni bir rekor daha kırıyor 

Samsung’u geçebilir mi?

Telefon satışı konusunda Apple gibi sektörde devini 2018'in Ağustos ayı itibarıyla geçmeyi başaran markanın Samsung için de ciddi bir rakip olduğu net olarak görünüyor. Fakat böylesine bir yarışta Huawei’nin Samsung'u da geçmesi, tüm dünyada en çok satan marka olmasını sağlayacak. Bu açıdan Huawei şu anda çalışmalarını oldukça sıkı bir şekilde sürdürüyor. Markanın bu konudaki en büyük güvencesi ise telefonların ekonomik fiyatlar ile sunulması ve kalite açısından da rakipleri ile yarışır durumda olması. Öyle ki “Hala birçok kullanıcı iyi özellikleri olan ucuz telefonlar bekliyorlar. P30 modelini herkes için piyasaya sürdük, Mate X ise üst seviyeye hitap ediyor.” diyen CEO, bu konuda kendilerine ne kadar güvendiklerini de net bir şekilde dile getirdi. 

Huawei 200 Milyon Satış Hedefine Ulaştı mı?


Mate X'in pahalı olduğu Huawei CEO'su tarafından kabul edildiMate X'in pahalı olduğu Huawei CEO'su tarafından kabul edildi

PAYLAŞ