Huawei 2019 için planı ne? - Haberler - indir.com

Huawei 2019 için planı ne?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-07 19:50:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

2018 yılında bazı problemler ile karşı karşıya kalan Huawei, 2019 yılının daha parlak bir yıl olmasını ümit ediyor. Bunun içinde 1 senelik planını şimdiden yaptı. 

2018 yılının en çok bahsedilen akıllı telefonlarından birisi olan Huawei, 2019 yılını sorunsuz bir şekilde atlatmak istiyor. O kadar çok konuşuldu ki bir süre sonra, ismi Apple ve Samsung ile yan yana geldi. Bu olumlu bir şey elbette ancak  ani büyüme ve parlama, beraberinde bazı sorunları da getirdi. Sizlerinde bildiği üzere Huawei yalnızca akıllı telefon üretimi yapan bir şirket değil. Aynı zamanda Huawei, bazı ülkelere 5G konusunda pek çok altyapı desteği sunacak olan şirket. Fakat Çin menşei olan Huawei, sizinde tahmin edeceğiniz üzere ABD ile başı baya belada. Bunun birçok nedeni var ve sizler de bunlardan bazılarını biliyorsunuz. Amerika Birleşik Devletleri, Çin hükümetinin telekomünikasyon ekipmanları ve telefonları ile Amerika'yı izleyebileceğini ortaya çıkardı. Bu dedikodu ortaya çıkınca doğal olarak insanların Huawei'ye karşı bakış açısı değişti. İnsanların içerisine kurt düştü. Hal böyle olunca Huawei ABD ile ciddi sıkıntılar yaşadı. 

Huawei 2018 Yılının Rekor Rakamlarını AçıkladıHuawei 2018 Yılının Rekor Rakamlarını Açıkladı

Huawei'nin yeni telefonu, kamerası ile damga vuracak

Huawei'nin Tüketici Ticaret Grubu'nun CEO'su Richard Yu, açık bir mektup yayınladı

5G ve nesnelerin interneti gibi konularda kendini geliştirmeye devam edecek gibi görünen Huawei, dünyanı geri kalanında satışları hiç de fena gitmedi. Huawei'nin Tüketici Ticaret Grubu'nun CEO'su Richard Yu, yazmış olduğu herkese açık bir mektubunda firmanın hedeflerinden bahsetti. Geçtiğimiz yıl yaşanan tüm gelişmelere rağmen şirketin 2019 yılından çok fazla olumlu beklentileri olduğunu ifade etti. 

 


Bu kez Huawei iPhone ile tweet attıBu kez Huawei iPhone ile tweet attı
Huawei, Y5 Lite modelini piyasaya sürdüHuawei, Y5 Lite modelini piyasaya sürdü

PAYLAŞ