Huawei 200 Milyon Satış Hedefine Ulaştı mı? - Haberler - indir.com

Huawei 200 Milyon Satış Hedefine Ulaştı mı?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-24 17:25:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Telefon pazarının ve Çin’in yükselen ismi olan Huawei’nin çok başarılı bir yılı geride bıraktığı biliniyor. Artık 2018’in son günlerine girerken şirket tarafından yeni satış rakamları açıklandı. Bildiğiniz üzere markanın 200 milyon satış hedefi bulunuyordu. Gerek global pazarda gerekse ülkemizde bir hayli popüler olmaya devam eden Huawei, dünya genelinde bir başarı elde ettiğini açıkladı. Buna göre geçtiğimiz Ağustos ayı döneminde 2018 yılı için sevkiyat öngörülerinde 180 milyondan 200 milyonluk bir hedef artışı gerçekleştirilmişti. Nitekim bu rakama erişmek için ilk olarak geçtiğimiz Yaz aylarında Apple’ı arkasında bırakan Huawei markası geçtiğimiz hafta ile beraber yaptığı açıklamada 25 Aralık ile beraber bu hedefe ulaşacaklarını dile getirmişti.

Huawei ve 200 Milyonluk Telefon Sevkiyatı

HUAWEI’nin yapay zekası ile görme engelliler artık duyguları “görebilecekHUAWEI’nin yapay zekası ile görme engelliler artık duyguları “görebilecek"

Markadan gelen yeni bilgiler ile şirketin söz konusu bu 200 milyonluk hedefine geçtiğimiz hafta sonu ile beraber erişildiği açıklandı. Huawei şirketi bu noktada kendi rekorunu kırarken bu 200 milyonluk sevkiyatın 170’ten fazla ülkede gerçekleştiği ifade ediliyor. Güney Koreli şirket Samsung’u geçerek marka küresel çapta telefon pazarının yeni zirvesi olmayı hedefliyor. Sadece 8 yıl önce şirket 3 milyon telefon sevkiyatı gerçekleştirmişti. Geçtiğimiz yıl ise 153 milyon seviyelerine yükselen markanın Huawei P20 ailesi ve Mate 20 serisi ile bu hızlı yükselişi gerçekleştirdiği ifade ediliyor.

Huawei P Smart 2019'un Avrupa Fiyatı Açıklandı

2019 ile beraber her markadan olduğu gibi Huawei cephesinden de yeni P30 ve P30 Pro modellerini göreceğiz. Bu yeni cihazlar gerek performans gerekse kamera tarafında büyük bir gelişim ile gelmesi bekleniyor. 2019’da Samsung tarafından katlanabilir yapıda akıllı telefonun yanı sıra yeni nesil Galaxy S10 serisi yılın en iddialı cihazlarından birisi olacak. Bakalım Huawei ise sunacağı yeni modeller ile rakipleri karşısında nasıl bir performans sergileyecek göreceğiz.


Huawei P30 ve P30 Pro Böyle GözükecekHuawei P30 ve P30 Pro Böyle Gözükecek
Huawei P20 İçin Android Pie 9 YayınlandıHuawei P20 İçin Android Pie 9 Yayınlandı
Huawei Mate 10 Pro İçin Android Pie 9 YayınlandıHuawei Mate 10 Pro İçin Android Pie 9 Yayınlandı

PAYLAŞ