Huawei, 19 Mayıs'ta dev tanıtıma hazırlanıyor! - Haberler - indir.com

Huawei, 19 Mayıs'ta dev tanıtıma hazırlanıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-15 10:31:01
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

ABD hükümeti ile Huawei arasında sorunlar çözüme ulaşabilmiş değil. Bu durumdan ekonomik olarak etkilenen Huawei, alternatif cihazlara yönelerek sıkıntılı dönemde çıkmak istiyor. Bu konuda ise 19 Mayıs’taki tanıtım büyük bir öneme sahip.

Huawei ile ilgili yapılan son açıklamalarda 19 Mayıs’ta dev bir etkinlik yapılacağı belirtildi. Şirket, lansman etkinliğinde piyasaya sürülecek ürünleri henüz resmi olarak duyurmamış olsa da yapılan sızıntılar ile birlikte tüm detaylar netlik kazanmış durumda. MateBook 16 ve yeni amiral gemisi FreeBuds 4 TWS kulaklıkları tanıtımda yer alacak. Huawei, mevcut modelleriyle yüksek satış rakamlarına ulaşmayı hedefleyecek. Yeni tanıtım için özel bir sloganı da tercih eden şirket, “All Scenario Smart Life” başlığı altında etkinliğini gerçekleştirecek.

Huawei Watch Fit Elegant tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıHuawei Watch Fit Elegant tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Huawei’nin yeni tanıtımında sahnede neler olacak?

19 Mayıs etkinliği ile ilgili resmi bir şekilde yapılan duyuruların yanı sıra Weibo sayfasındaki teaser ve tanıtım görselleri de kapsamlı bir şekilde reklam çalışmalarına başlandığını gösteriyor. Tanıtımda ana model, mevcut MateBook D 16'dan farklı bir MateBook 16 olacak. MateBook modeline FreeBuds 4 eşlik edecek. Tanıtımlar sadece bu iki model ile sınırlı değil. Açıklamalara göre Huawei'nin çocuklara yönelik Watch 4X, Body Fat Scale 3 Pro, H6 yönlendiricisi ve 2 PC monitörü de görücüye çıkaracak.

Huawei monitörleriyle fark yaratabilir!

Edinilen bilgilere göre tanıtımda yer alacak 2 monitörlerden biri ofis için, diğeri ise oyun sektöründe boy gösterecek. Oyun monitörü için geliştirilen Huawei'nin yeni MateView modeli, 42 inç kavisli ekran olacak. Oyun modeli, 3440 * 1440 çözünürlük ve 165Hz yenileme hızı destekleyecek. Çözünürlük için ise iddialar 21: 9 "3K +" yönünde. Monitörde ayrıca çift hoparlör mevcut. İş modeli ise daha basit özelliklerde ve 32 inç boyutlarında olacak.

FreeBuds 4 özellikleri neler?

Etkinlikte yer alacak MateBook 16 hakkında henüz detay paylaşılmış değil. FreeBuds 4 hakkında paylaşılan bilgilerde ise geliştirilmiş gürültü engelleme, HarmonyOS desteği, daha güçlü pil, kulak dostu ve hafif tasarım gibi özellikler ön plana çıkıyor.

Huawei tarafından 19 Mayıs'ta yapılacak etkinlik için hazırlanan afişler şöyle;




Huawei Kirin işlemcili dizüstü bilgisayarların fiyatlarını açıkladıHuawei Kirin işlemcili dizüstü bilgisayarların fiyatlarını açıkladı

PAYLAŞ