Huawei 135W'luk hızlı şarj sertifikası aldı - Haberler - indir.com

Huawei 135W'luk hızlı şarj sertifikası aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-05 16:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli teknoloji şirketi Huawei sadece sunduğu güçlü akıllı telefon ve bilgisayarlar ile değil sunduğu teknolojiler ile de dikkatleri çekmeye devam ediyor. Özellikle yüksek hızlı şarj destekleyen akıllı telefon ve bilgisayarları oldukça kısa sürede şarj etmeyi mümkün kılacak olan 135W hızlı şarj cihazı için sertifikasyon işlemlerini tamamladığı ortaya çıktı. Özellikle akıllı telefon pazarında son dönemde öne çıkan hızlı şarj faktörü, kullanıcıların cihaz satın alırken dikkat ettikleri noktalardan birisi oluyor. Öyle ki kullanıcıların yoğun telefon kullanımlarına karşılık şarj doldurmada hızlı bir işlem oldukça önemseniyor. Herkesin evlerde olduğu şu dönemlerde kullanıcıların çok daha vakit geçirdikleri cihazlarının batarya kapasiteleri bazen sıkıntı çıkartabiliyor. Bu noktada ise uzun sürelerde şarjda kalmak yerine hızlı şarj adaptörleri ile bu durumu çözmeye çalışıyorlar. Bu alanda ise Huawei ve Samsung gibi şirketler hızlı şarj teknolojileri ile bu soruna çözüm olmak istiyorlar.

Huawei 135W hızlı şarj ile gelebilir

Huawei Çekiliş dolandırıcılığına dikkat!Huawei Çekiliş dolandırıcılığına dikkat!

Henüz geçtiğimiz haftalara resmi olarak duyurlan Huawei Mate 40 Pro ailesininin tanıtım etkinliğinde şirket 66W kablolu, 50W ise kablosuz süper hızlı şarj modellerini duyurduğunu görmüştük. Çinli şirketin ayrıca 120W ve 200W hızlı şarj teknolojileri üzerinde çalışmalarının devam ettiği belirtilmişti. Kullanıcıların merakla beklediği bu hızlı teknolojiler haricinde şimdi ise şirket 135W hızlı şarj sertifikası almış durumda. Çin’in sertifika kurumu HW-20675CP0 numaralı bir modelinde 15W, 27W, 60W, 75W, 94W ve 135W hızlı şarj desteği sunan bir şarj aletine sertifikası sundu.

Huawei’nin şuan için en hızlı olarak Mate 40 Pro modeli bulunuyor. Cihaz 66W hızlı şarj desteği sunarken, yeni nesil telefonlarda Huawei için 135W hızlı şarj destekli ürünlerin gelmesi bekleniyor. Bakalım bu kadar hızlı şarj kullanımda ne gibi bir performans sergileyecek göreceğiz.


Huawei Kirin 9010 yoldaHuawei Kirin 9010 yolda
Huawei Tencent oyunlarını App Gallery’den önce kaldırdı, sonra geri yüklediHuawei Tencent oyunlarını App Gallery’den önce kaldırdı, sonra geri yükledi

PAYLAŞ