Huawei, 10x yakınlaştırmalı, dört arka kameralı telefon çıkaracak - Haberler - indir.com

Huawei, 10x yakınlaştırmalı, dört arka kameralı telefon çıkaracak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-14 16:40:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji devi Huawei'nin üst düzey yöneticilerinden biri olan Walter Ji, gelecek yıl 10x optik yakınlaştırmaya sahip dört arka kameralı bir amiral gemisi telefon çıkarmayı planladıklarını açıkladı!

Huawei, 10x yakınlaştırmalı, dört arka kameralı telefon çıkaracak

Huawei'nin son dönemlerde üst sınıf özellikler sınan akıllı telefon ürettiğini hepimiz biliyoruz. Şirket bu çizgide istikrarlı bir şekilde devam edecek gibi duruyor. Çinli teknoloji devinin şimdiki hedefi ise 10x optik yakınlaştırma özellikli 4 arka kameraya sahip yeni bir amiral gemisi telefon çıkartmak. Huawei böyle bir telefon çıkarırsa mobil dünyada bir ilke imza atmış olmayacak çünkü Samsung geçtiğimiz ay tanıttığı Galaxy A9 telefonu ile bu unvanı elde etmeyi başardı.

Huawei'den, Apple ve Samsung'un Cezasına Şok GöndermeHuawei'den, Apple ve Samsung'un Cezasına Şok Gönderme

Huawei Tüketici Ürünler Grubu Batı Avrupa Başkanı Walter Ji, AndroidPIT internet sitesine verdiği röportajda 2019 yılı içerisinde dört adet arka kameraya sahip bir akıllı telefon çıkartmak istediklerini söyledi. Deneyimli yönetici bunun yanı sıra dörtlü kamera sistemindeki sensörlerden birisinin 10x optik yakınlaştırma yapacağını da sözleri arasına ekledi..

Akıllı telefonlarda zaten optik yakınlaştırma sunuluyor fakat Huawei'nin hedeflediği bu seviyeye ulaşmak şu anda mümkün değil. Huawei P20 Pro ile birlikte telefoto lensi 3x yakınlaştırmaya ulaşmıştı. Galaxy A9 ise telefoto lensi 2x optik yakınlaştırmayı destekliyor. Huawei'nin yeni amiral gemisi telefonu 10x seviyesinde bir optik yakınlaştırma ile sınırları zorlayabilir. Ji, 10x optik yakınlaştırma sensörünün 2019 yılına kadar ticari cihazlarda kullanıma hazır olup olmayacağını tam olarak söylemedi. Fakat Huawei şirketinin yaptığı işlere bakılırsa, üst düzey yöneticinin dedikleri boşa çıkmayacaktır. Son zamanlarda Çinli şirketler oldukça başarılı akıllı telefonlar ve teknolojik ürünler çıkartmayı başarıyor. Özellikle Çinli firmaların fiyat politikaları sayesinde mobil platformda oldukça dikkat çekiyorlar. Fiyat/performans telefonları olarak geçen bu cihazlar hem üstün özellik sunuyor hem de sunduğu özelliklerin yanında oldukça uygun bir fiyata satılıyor.

Zaten Huawei şirketi de bu fiyat politikası sayesinde ülkemizde sıkça kullanılır ve satın alınır duruma gelmeyi başardı. Şirketin gelecek yıl bu şekilde sınırları zorlaması, mobil sektörde büyük bir dalga yaratabilir.


Huawei, yeni akıllı hoparlörünü tanıttıHuawei, yeni akıllı hoparlörünü tanıttı
Huawei Apple'ı Geçmeyi Başararak 2.Sıraya YerleştiHuawei Apple'ı Geçmeyi Başararak 2.Sıraya Yerleşti
Huawei Mate 20 Pro kullanıcılarına büyük şok!Huawei Mate 20 Pro kullanıcılarına büyük şok!

PAYLAŞ