Huawe MateBook X, Türkiye'de satışa sunuldu - Haberler - indir.com

Huawe MateBook X, Türkiye'de satışa sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-06 22:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Ülkemizde birçok akıllı telefon modelini satışa sunan Huawei, şimdi ise dizüstü bilgisayar modellerinden olan Huawei MateBook X modeli resmi olarak Türkiye’de satışa sunuldu. Bu yeni dizüstü bilgisayar modeli oldukça ince çerçevelere sahip olarak oldukça şık görünen yapısı ile geliyor. Şirketin bu alandaki en iddialı modeli olan Huawei MateBook 2020, Huawei Türkiye tarafından “Nerede olursa olsun yaratıcılık ve üretkenlikten vazgeçmeyen, her zaman hareket ahalinde olan tüketicilere yönelik taşınabilirlik, inovasyon ve akıllı deneyimde önemli geliştirmelerle dikkat çekiyor” olarak nitelendirilen MateBook X modelini 12.999 TL fiyat etiketi ile Türkiye’de ön siparişe sundu.

Huawei MateBook X Türkiye’de satışa sunuldu

Huawei Watch Fit indirimli olarak ön sipariş almaya başladıHuawei Watch Fit indirimli olarak ön sipariş almaya başladı

Modeli hatırlayacak olursak kamerası klavyesinde yer alan bu model 1 kg ağırlığındaki alüminyum-magnezyum kasa ile geliyor. 13 inç boyutlu 3K çözünürlüklü LTPS LCD bir ekrana sahip olan modelde 400 nit parlaklık bulunuyor. Dokunmatik bir ekrana sahip olan bu model yüzde 90 ekran-gövde oranına sahip olarak geliyor. Windows noktasında da bir ilke imza atılarak basınç hassasiyetine sahip bir touchpad ile gelen bu modelin üç farklı versiyonu bulunuyor. Intel Core i5-1021U işlemci, 8 GB RAM ile 512 GB NVMe SSD depolama, Intel Core i5-1021U işlemci, 16 GB RAM ve 512 GB NVMe SSD depolama ve Intel Core i7-1051U işlemci, 16 GB RAM ve 512 GB NVMe SSD depolama seçeneklerini görüyoruz.

MateBookX modelinin arka aydınlatmalı bir klavye ile geldiğini belirtelim. Üzerinde 2 adet USB-C ile 3.5 mm kulaklık girişi port taşımıyor. 65W Hızlı şarj desteği yer alan bu modelde 4 adet hoparlör ve 2 adet mikrofon bulunuyor. Cihazın güç butonu üzerinden ayrıca parmak izi tarayıcısı olduğunu da söyleyelim. Cihaz ülkemizde üç farklı renk seçeneği ile gelecek.  


Birleşik Krallık'ta Huawei’nin yerini alacak şirket belli olduBirleşik Krallık'ta Huawei’nin yerini alacak şirket belli oldu
HarmanyOS 2.0'ı hangi işlemcili Huawei cihazlarının alacağı belli olduHarmanyOS 2.0'ı hangi işlemcili Huawei cihazlarının alacağı belli oldu

PAYLAŞ