HTC’nin Vive Cosmos VR cihazları dikkat çekiyor! - Haberler - indir.com

HTC’nin Vive Cosmos VR cihazları dikkat çekiyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-23 13:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

HTC, kontrolcüler konusunda artık çok daha iddialı. İşte marka tarafından tanıtımı yapılan yeni Vive Cosmos VR cihazları. 

HTC VR İşine Giriyor

Android ve iOS İçin En İyi VR GözlüklerAndroid ve iOS İçin En İyi VR Gözlükler

Kontrolcüler noktasında, atağa kalkan HTC, mobil alanda yakalayamadığı başarıyı bu alanda yakalamak istiyor. Sanal gerçeklik ürünlerine yönelen markanın bu alandaki en iddialı çalışmalarından birisi olan Vive Cosmos VR cihazları, markanın bu alanda iddiasını net bir şekilde gösteriyor. 

Dünyanızı çok farklı hale getirecek başarılı 10 VR oyun

Vive Cosmos VR Twitter’dan duyuruldu

Yeni ürün Vive Cosmos VR cihazları için Twitter üzerinden tanıtımı gerçekleştiren firma, cihaz ile ilgili bazı teknik detaylara da değindi. Hareketin önceden algılanması ile birlikte kesintisiz ve akıcı bir deneyim sunan HTC, özel bir cihaz geliştirdi. Joystick gibi ek aparatlara sahip olan Vive Cosmos VR, aynı zamanda standart tuşlar üzerinden de kontrol edilebiliyor. Şu anda tüm VR içerikleri ile uyumlu hale getirilen Vive Cosmos VR için net bir çıkış tarihi vermeyen HTC fiyat konusunda da merak uyandırdı.  Htcvive Twitter hesabından duyurulan Vive Cosmos VR için “Yeni #HTCVIVE COSMOS kontrol cihazlarına göz atın. VIVE COSMOS kontrol cihazlarında oyun dostu kontroller ve kesintisiz izleme, VR deneyiminizi daha iyi kontrol edebilmeniz için tasarlandı. Web sitemizden COSMOS duyurularını takip edebilirsiniz.” mesajı yayınlandı. Cihazın piyasaya sunulması sonrasında nasıl bir tepki alacağı ise merak ediliyor.

HTC Vive Conmos Sanal Gerçeklik Gözlüğü Tanıtıldı 


Chrome, Microsoft'un VR platformuna konuk olacakChrome, Microsoft'un VR platformuna konuk olacak

PAYLAŞ