HTC'nin gelirleri hızlı bir şekilde düşüyor - Haberler - indir.com

HTC'nin gelirleri hızlı bir şekilde düşüyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-07 22:20:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji devleri arasında uzun bir süreden beri yerini almış olan HTC, bu aralar zor günler yaşıyor. 2018 yılında teknoloji sektörüne sunduğu ürünler ile beklentileri karşılayamayan firma, %62 gibi bir oranla gelir kaybı yaşadığı ortaya çıktı. Peki HTC bundan sonra nasıl bir yol izleyecek?

2019 yılına başladığımız bu günlerde HTC zorlu bir süreçten geçiyor. Tehlike çanlarını çalmaya başlayan HTC, yıllar önce satışa sunduğu telefonlar ile ses getirmeyi başarmıştı. O yıllarda ürettiği telefonlar ile sık sık gündeme gelen HTC, bugünler unutulmaya yüz tuttu. Adını her geçen gün daha az duymaya başladığımız şirket, kötü gidişatını gelir tablosuna da yansıtarak sıkıntılı bir dönemde olduğunu göstermiş oldu. HTC'nin bir önceki yıla kıyasla yüzde 62 oranında gelir kaybı yaşadığını ifade eden  Bloomberg analisti olan Tim Culpan, HTC şirketinin gidişatı hakkında bizlere fikir verdi. 

Bitcoin Telefonu HTC Exodus 1 TanıtıldıBitcoin Telefonu HTC Exodus 1 Tanıtıldı

HTC telefonlar için  klavye uygulaması: HTC Sense Input

2019 yılını kritik bir şekilde geçirecek

Akıllı telefon pazarına baktığımız zaman ise eskiye oranla bu pazarda barınmak çok zor. Bu anlamda akıllı telefon pazarında tutunmakta bir hayli zorlanan HTC, her ay kan kaybetmeye devam ediyor. Bu kötü gidişata rağmen bünyesinde herhangi bir değişiklik  yapmayan şirket aynı yönetim kadrosu ile yola devam ediyor. Acaba HTC kaybedeceğini anladı ve boşuna çırpınmak mı istemiyor? Yoksa hala kendini bu kadro ile kurtarabileceğini mi inandırıyor? 2019 yılını kritik geçirecek olan HTC, bu sene şirketin telefon pazarında tutunup tutunamayacağı net bir şekilde belli olacak. 


 


HTC yeni telefonlarında devrim değerinde yenilikler yapmak için kollarını sıvıyorHTC yeni telefonlarında devrim değerinde yenilikler yapmak için kollarını sıvıyor
Simetri Severlerin Sevmeyeceği HTC Desire 12s DuyurulduSimetri Severlerin Sevmeyeceği HTC Desire 12s Duyuruldu

PAYLAŞ