HTC yeni telefonlarında devrim değerinde yenilikler yapmak için kollarını sıvıyor - Haberler - indir.com

HTC yeni telefonlarında devrim değerinde yenilikler yapmak için kollarını sıvıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-22 11:24:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon sektörüne baktığımız zaman hiç bitmeyen bir telaş, sürekli bir koşturma devam eden ve bitmek tükenmek bilmeyen yenilikler silsilesi olarak görünüyor. Özellikle geçtiğimiz şu son dönemlerde (Dönemden kastım yıllar) alternatif üreticilerin piyasaya hakim olmaya çabalaması sonrasında piyasada tutunmak ve geliştirmeler ile yeniliklere ayak uydurmak git gide daha zor bir hal aldı. HTC ise bahsettiğimiz bu dönemde popülaritesini yeni rakiplerine kaptıran bir firma haline döndü. Fakat bu durum karşısında pes etmek istemeyen HTC, 2019 yılı için ciddi yatırımlar yapıyor. 

HTC üreteceği telefonlar için büyük yatırımlar yapıyor

HTC'nin akıllı telefon pazarına sunacağı en yakın tarihli projesi, Aralık ayının sonuna kadar tanıtımının gerçekleşmesi beklenen, HTC U12 Life'ın 6GB / 128 GB dahili depolama alanı olan sürümü. Fakat en dikkat çeken projelerini 2019 yılına saklamış gibi görünüyor. Firma 2019 yılında piyasaya sürecek olduğı telefonlarına 5G, blockchain ve geliştirilmiş yapay zeka teknolojilerine sahip olarak piyasaya sürecek. HTC sahip olacağı bu teknolojileri entegre ederek her anlamda son derece gelişmiş ve güçlendirilmiş akıllı telefonlar üretmek için kollarını sıvıyor. 

HTC U12 Plus benchmark sonuçları ortaya çıktıHTC U12 Plus benchmark sonuçları ortaya çıktı

HTC'nin attığı adımlar çok ciddi

Özellikle VR/AR konularında ciddi adımlar atmak isteyen HTC, telefon sektörüne yeniden iyi bir giriş yapması için bekleniyor. Şayet rakip firmaların teknolojisini ve kalitesini bu adımları atarak hızlı bir şekilde yakalarsa, firmanın bir dönem parlayan fakat hızlı bir şekilde parlaması son bulan yıldızının tekrardan parlar ve tüm çabası karşılık bulur.

 

 


HTC'nin Yeni U12+ Modeli Resmi Olarak DuyurulduHTC'nin Yeni U12+ Modeli Resmi Olarak Duyuruldu
HTC VR İşine GiriyorHTC VR İşine Giriyor
HTC 1.500 çalışanını işten çıkardı!HTC 1.500 çalışanını işten çıkardı!

PAYLAŞ