HTC VIVE ve VIVE PRO Türkiye'de! - Haberler - indir.com

HTC VIVE ve VIVE PRO Türkiye'de!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-02 11:32:03
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz gün ilk VR Laboratuvarı VR First'ün bulunduğu Bahçeşehir Üniversitesinde düzenlenen basın lansmannında gerçeklik algısını yeniden tasarlayan HTC'nin Vr ürünleri HTC VIVE ve VIVE PRO tanıtıldı.

HTC Türkiye Ülke Müdürü Batuhan Başal, VR First CEO’su Ferhan Özkan ve BUG Game Lab Direktörü Güven Çatak’ın da bulunduğu lansmanda Türkiye'deki kullanıcılara en ayrıcalıklı sanal gerçeklik deneyimini sunan ve arka arkaya 3 yıldır VR deneyimi sunarken VR tercihinde 1.sırada olan HTC Türkiye Ülke Müdürü Batuhan Başal, “VIVE dünyada herkes tarafından çok büyük ilgi gördü. Biz de bu ürünü Türkiye’deki kullanıcılarla buluşturacağımızdan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Son derece heyecanlıyız çünkü VIVE ve VIVE Pro kendi alanında sanal gerçeklik deneyimini yeniden tanımlamakla kalmıyor, bu deneyimi bir üst boyuta da taşıyor. VIVE ve VIVE Pro, hem oyun ve eğlence dünyası için hem de iş dünyasına değer katacak uygulamalarda öncelikli tercih edilecek platform olacak. Türkiye’de resmi ithalatın başlaması kullanıcılarımıza, hem resmi ithalatçı ve distribütor üzerinden garantili ürün temin etme olanağı sağlayacak, hem de yeni çıkacak ürünlerin dünyayla aynı zamanda ülkemizde de satışına başlanmasını mümkün kılacak.”  şeklinde konuşarak yeni HTC VIVE ürününün bir çok platforma hitap edeceğini anlattı.

HTC Vive, 10 Dakikada Satış Rekoru KırdıHTC Vive, 10 Dakikada Satış Rekoru Kırdı

HTC VIVE ve VIVE PRO Özellikleri

HTC Vıve ürünlerinin her birinde 1080x1200 piksel çözünürlüğe (toplamda 2160x1200 piksel) sahipken 9,14 cm'lik, 90 Hz yenileme hızına, 110 derece görüş açısına sahip iki adet OLED ekran ve dahili mikrofona sahip kulaklık barındırıyor. Kafadaki rahatlığı da düşünen HTC, esnek bant sunarken numaralı gözlükle birlikte kullanma imkanı da sunuyor. 

Kullanım esnasındaki konfora önem veren VIVE, yüz yastığı ve ön kamera gibi bir çok özelliğe sahip. VIVE ayrıca bir şarjda 6 saat boyunca kullanım imkanı sunarken kablosuz bağlantı ve titreşimli geribildirim gibi faktörlerle gerçekçiliği daha da artırıyor.

HTC VIVE ve VIVE PRO Fiyatı Ne Kadar?

İkili OLED ekran ve 2880x1600 çözünürlük sunan VIVE Pro, hissi ve ses deneyimiyle sanal gerçekliği zirvelere çıkartırken rakiplerine ve eski versiyonlarına göre daha konforlu bir deneyim sunuyor.

VIVE Pro paketinde kulaklık, kablosuz kontrolör ve geniş oda ölceği kapasitesine sahip iki SteamVR baz istasyonuyla birlikte HTC VIVE ve VIVE Pro ürünlerinin Türkiye pazarına sunduğu fiyatlar açıklandı.

Mayıs ayıyla birlikte kullanıcılara dağıtılmaya başlanacak HTC VIVE'ın fiyatı 6.499 TL iken, VIVE Pro Starter Kit 10.433 TL. Sanal gerçekliği sonuna kadar yaşamak isteyen profesyonel kullanıcılar içinse HTC VIVE Pro Fullkit 12.500 fiyat bandıyla KDV dahil fiyatıyla kullanıcıların deneyimine sunuldu.


HTC Vive Pro Sanal Gözlük Satışa ÇıktıHTC Vive Pro Sanal Gözlük Satışa Çıktı
HTC Vive Conmos Sanal Gerçeklik Gözlüğü TanıtıldıHTC Vive Conmos Sanal Gerçeklik Gözlüğü Tanıtıldı

HTC Vive


PAYLAŞ