HTC Vive Pro Sanal Gözlük Satışa Çıktı - Haberler - indir.com

HTC Vive Pro Sanal Gözlük Satışa Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-21 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

HTC'nin bu yıl duyurusunu gerçekleştirmiş olduğu HTC Vive Pro gerçeklik gözlüğü için ön siparişler açıldı. Gözlüğü sayın alan kullanıcılar için teslimatlar 5 Nisan tarihinde başlıyor. Ön sipariş ile satın alan kullanıcılara ise 6 aylık Viveport üyeliği hediye edildiği belirtiliyor. Sunulan bu Viveport üyeliği sayesinde her ay 400 oyun arasında seçeneğiniz 5 oyunu oynayabileceksiniz. Pro adlı bu modelde yer alan OLED ekran paneli sayesinde yüzde 78 daha yüksek çözünürlük deneyimi yaşanabiliyor.

2880 x 1600 piksel çözünürlüklü bu cihazın rahat kafa bantı ve dahili hoparlör yerleştirilebilir tasarımı ile dikkat çekiyor. HTC Vive Pro modelinde Artırılmış Gerçeklik uygulaması için iki adet kamera yer alıyor. HTC Vive Pro modeli daha pahalı olduğu için normal Vive sürümünde satın alabilirsiniz. HTC'nin bu versiyonu 100 USD daha ucuz olarak 500 USD olarak belirlenmiş durumda.

Ayrıca kablosuz bağlantı teknolojisine sahip Wireless adaptörünün 2018'in sonlarına doğru çıkması bekleniyor. Sizde bir sanal gerçeklik gözlüğü satın almak istiyorsanız HTC'nin Vive yada Vive Pro modellerini tercih edebilirsiniz.





PAYLAŞ