HTC Vive Conmos Sanal Gerçeklik Gözlüğü Tanıtıldı - Haberler - indir.com

HTC Vive Conmos Sanal Gerçeklik Gözlüğü Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-09 13:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çeşitli teknoloji isimlerinden CES 2019 ürünlerini görmeye devam ediyoruz. Bu isimlerden olan HTC tarafından yeni nesil sanal gerçeklik başlıkları Las Vegas’ta resmi olarak duyuruldu. HTC Vive Cosmos olarak lanse edilen yeni nesil bu ürün üst segmente hitap edecek olan bir sanal gerçeklik gözlüğü olarak karşımıza geliyor. Ek sensörler veya hareket kumandalarının olmadığı bu yeni Vive Cosmos ile kolay kurulum ve tam konfor vaatleri marka tarafından ifade ediliyor. Hem ev içerisinde hem de mobil bir şekilde kullanıma uygun olarak tasarlanan Vive Cosmos, hangi fiyat etiketinden satışa sunulacak henüz belli olmuş değil. Çıkış tarihi noktasında da net bir bilgi vermeyen HTC, yakında olarak ifade ederek 2019’un başlarında ürünü piyasaya sunması bekleniyor.

Yeni HTC Vive Cosmos Duyuruldu

 

Bitcoin Telefonu HTC Exodus 1 TanıtıldıBitcoin Telefonu HTC Exodus 1 Tanıtıldı

We’d like to give you a first look at VIVE COSMOS, the newest VR headset from VIVE. #HTCVIVECOSMOS #HTCVIVE #VIVEPORT pic.twitter.com/oP00jXoevU — HTC VIVE (@htcvive) 7 Ocak 2019

 

 

Yeni tanıtılan HTC Vive Cosmos cihazının detaylarına bakacak olursak, modelin bilgisayarlara bağlı olarak çalışması bekleniyor. Fakat ilerleyen dönemlerde HTC’nin desteği ile beraber diğer platformlar için de destek sunması düşünülüyor. HTC tarafından resmi olarak yayınlanan bir videoya göre Cosmos ürününün bir akıllı telefon yanında olduğunu görüyoruz. Bu durumda ürünün ilerleyen dönemlerde bir akıllı telefon desteği ile çalışacağı düşüncelerini akıllara getiriyor. Basın açıklamasında ise “Geleneksel bir oyun bilgisayarı tarafından desteklenmenin ötesinde kapasite” ibaresi yer alıyor.

HTC U12 için sipariş dönemi başladı

Vive Cosmos’un web sitesi üzerinde ise sürekli artan modülerler ile özelleştirme özelliğine sahip olacağı da ifade ediliyor. HTC’nin yayınladığı video kapsamında bu Vive Cosmos sanal gerçeklik gözlüğünün donanım detayları da ifade ediliyor. Kapaklı bir ekran mekanizmasına sahip olan modelin ön ve yan taraflarda yer alan takip kameralarının normal sanal gerçeklik ürünlerinden daha farklı olması bekleniyor. HTC’nin bu yeni Vive Cosmos ürünü birçok yeniliklere sahne olacakken yakın zamanda ürünü resmi olarak piyasada göreceğiz.  


HTC yeni telefonlarında devrim değerinde yenilikler yapmak için kollarını sıvıyorHTC yeni telefonlarında devrim değerinde yenilikler yapmak için kollarını sıvıyor
Simetri Severlerin Sevmeyeceği HTC Desire 12s DuyurulduSimetri Severlerin Sevmeyeceği HTC Desire 12s Duyuruldu
HTC'nin gelirleri hızlı bir şekilde düşüyorHTC'nin gelirleri hızlı bir şekilde düşüyor

PAYLAŞ