HTC U12 Yeni Bir Tasarımla Geliyor - Haberler - indir.com

HTC U12 Yeni Bir Tasarımla Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-08 10:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Tayvanlı şirket HTC'nin yakın zamanda tanıtılması beklenen amiral gemisi cihazı HTC U12'nin yeni tasarımına dair detaylar ortaya çıktı. Şirket MWC 2018 kapsamında herhangi bir cihaz tanıtmamış ve yeni modelini ilerleyen tarihe saklamıştı. HTC U12 olarak gelmesi beklenen amiral gemisinin teknik detaylarına dair yeni bilgiler gelmeye devam ederken şimdi ise tasarım detayları belli oldu diyebiliriz. Ortaya çıkan görsele göre HTC U12 modeli Liquid Surface tasarım çizgisini koruyacak fakat daha kavisli bir yapıya sahip olacak.

HTC şirketine yakınlığı ile bilinen bir kaynak tarafından yeni U12'nin mat beyaz bir yüzeye sahip olacağı iddia ediliyor. Hem arka hemde ön kısmında kavisli cam bulunacak olan cihazın çerçeveleri metaldan oluşuyor. Parmak izi tarayıcısının arka yüzeyde bulunacağı modelde çift kamera sistemi bulunacak. Bu yeni mat beyaz kaplamanın neye benzediği yada hangi maddeden oluşacağı henüz belli olmuş değil. HTC U12'nin Nisan ayında tanıtılması beklenirken bu yeni cihazın 880 dolar fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Modelin teknik detaylar tarafına baktığımızda ise cihazda 6 GB RAM ve Snapdragon 845 işlemci setinin bulunması bekleniyor. 18:9 en boy oranına sahip olacak cihaz 6 inçlik LCD bir ekrana sahip olacak.





PAYLAŞ