HTC U11 EYEs Tanıtım Öncesinde Sızdırıldı - Haberler - indir.com

HTC U11 EYEs Tanıtım Öncesinde Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-13 13:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC, son zamanlarda çıkarttığı amiral gemisi modelleri ile bir türlü beklediği çıkışı yakalayamadı. Özellikle Samsung, Apple ve Huawei gibi köklü rakiplerinin arkasında kalan şirketin 15 Ocak'ta gerçekleşecek etkinlik ile tanıması beklenen HTC U11 EYEs modeli ortaya çıktı. Telefon tanıtım tarihi öncesinden sosyal medya hesapları üzerinden ortaya çıkmış oldu. Ünlü duyumcu olan Evan Blass tarafından U11 EYEs modeline ait olduğu iddia edilen fotoğraflar yayınlandı.

HTC şirketi tarafından ise U11 EYEs'in tanıtım etkinliği davetiyeleri Çinli medya platformlarına gönderilmeye başlandı. Davetiyelerde ise 'EYE' ibaresi öne çıkarken bu yeni akıllı telefon modelinin 15 Ocak'ta tanıtılması ve 17 Ocak'ta Hong Kong, Çin ve Tayvan bölgelerinde satışa sunulması bekleniyor. Cihaz gözükene göre çift ön kamera ile geliyor ve fotoğraflar bakacak olursak model tek arka kamera ile geliyor. Ayrıca modelin LED flaş ile beraber parmak izi tarayıcısına da sahip olması bekleniyor.

Cihaz hakkında beklenen diğer özelliklere bakarsak, telefonun işlemci tarafında Snapdragon 652 yada 660 modeli ile gelmesi bekleniyor. Model 4 GB RAM ile 64 GB dahili depolamaya sahip olacak. 18:9 görüntü formatı ile 6 inçlik ekranı bulunması beklenen modelde 3930 mAh'lik bir batarya bulunacak. HTC U11 EYEs'in Android tarafında ise cihaz kutu içerisinden Nougat işletim sistemi ile çıkış yapacak.





PAYLAŞ