HTC U 11'de Kulaklık Girişi Kalkıyor - Haberler - indir.com

HTC U 11'de Kulaklık Girişi Kalkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-08 10:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Başarılı akıllı telefon üreticilerinden birisi olan HTC, HTC 10 serisi ile beklediği başarıyı yakalayabilmiş değil. Şimdi ise gözler şirketin yeni amiral gemisi telefon olması beklenen HTC U 11 modeline çevrilmiş durumda. Sıkıştırılabilir formuyla yenilikçi bir özellik barındıran yeni akıllı telefon modelinin çıkışı ile beraber HTC'nin satış rakamlarında artış bekleniyor. Son amiral gemisi modelinde Snapdragon 835 işlemcisi bulunmamasının ardından, yeni amiral gemisi cihazında HTC'nin en yeni nesil son işlemciyi kullanması bekleniyor. Fakat yeni gelen bilgilere göre oldukça performanslı olması beklenen HTC U 11 modelinde önemli bir noktanın olmayacağı ifade ediliyor.

Marka devi Apple'ın son amiral gemisi serisi olan iPhone 7'de kulaklık girişine yer vermemesinden sonra, diğer firmalarda bu işe girişmiş durumda. İşte söz konusu ortaya çıkan bilgi ile HTC'nin HTC U 11 ile kulaklık girişini kaldırılacağı düşünülüyor. Piyasada ilk olarak kulaklık girişini kaldıran Apple olmasa da, telefon pazarında oldukça tartışma konusu yaratan bir özellik olmuştu. Tüm bu sorunlara rağmen HTC markasında yeni modeli ile kulaklık girişini kaldıracak olan markalar arasında girmiş olacak.

İddia ve belirtilenlere göre HTC'nin en yeni amiral gemisi modeli HTC U 11 modelinde 3.5 mm'lik kulaklık girişi olmayacak. Ancak kutu içerisinden çıkacak olan USB-C girişi ile 3.5 milimetrelik kulaklık girişine dönüşe bilen bir adaptör ile standart kulaklıklar ile de müzik dinlenebileceği söyleniyor. Kutu içerisinden çıkan kulaklığın, USB-C'nin çıkışına sahip olacağı için telefonu satın alan kullanıcıların USC-C kulaklık satın almasına gerek kalmayacak. Şuan için henüz resmi bilgiler ve fiyatları hakkında bilgileri bulunmayan bu yeni akıllı telefon modelinin 16 Mayıs tarihinde resmi olarak tanıtılması bekleniyor.





PAYLAŞ