HTC U 11 Resmi Olarak Tanıtıldı İşte Detaylar - Haberler - indir.com

HTC U 11 Resmi Olarak Tanıtıldı İşte Detaylar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-22 16:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

HTC'nin en son dün itibariyle yine sızıntı haberleri ortaya çıkan ve haftalardır beklenen yeni Android amiral gemisi model HTC U 11 nihayet resmi olarak tanıtıldı. İlk olarak Ocean kod adı ile duyduğumuz bu model Tayvan'ın başkenti olan Tiepei'de düzenlenen bir etkinlik kapsamında tanıtıldı. Tasarım olarak yekpare bir yapıyı tercih eden şirket arka tarafta alüminyum kaplı bir gövde tercih ederken ön yüzeyde ise cam kaplı bir panel bulunuyor. Şık bir akıllı telefon modeli diyebileceğimiz yeni HTC U 11 modeli bulundurduğu IP67 sertifikası ile suya ve toza karşı dayanıklı bir yapı ile geliyor.

Cihazın teknik donanım bilgilerine gelecek olursak modelde ilk defa Galaxy S8'de kullanılan sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 835 işlemcisi yer alıyor. Rakiplerinden kendisini ayıran en önemli yeteneklerden birisi olan Edge Sense isimli bir teknoloji ile geliyor. Bu özellik ile cihazı sıkarak etkileşim kurulabiliyor. Kısayol olarak kamera yada uygulamaların açılmasını cihazın kenarlarında bulunan basınç algılayıcı sensörler ile gerçekleştirilebiliyor. Farklı seviyelerdeki basınç ile farklı tepkiler veren telefon farklı işlevlerde gerçekleştirebiliyor. Kenarlara bastırılarak da fotoğraf çekilebilen HTC U 11 modelinde hem Amazon Alexa hemde Google Assistant desteği bulunuyor.

Cihazın kamera tarafına gelecek olursak 12 megapiksellik UltraPixel sensör ile gelen cihazda beş eksenli bir görüntü sabitleme teknolojisi bulunuyor. Bu sayede titreşimsiz fotoğraf ve videolar çekmek mümkün olabiliyor. 4K çözünürlük desteği ile 24-bit ses kayıtı ile videolar kaydedebilen modelin ön yüzeyinde ise 16 megapiksellik bir kamera bulunuyor. HTC BoomSound ' Hi Fi Edition isimli yeni bir ses teknolojisi ile de gelen cihazın stereo performansıda arttırılmış ve iyileştirilmiş durumda. Gövdede yer alan mikrofon ortam gürültüsünü tespit ederek kulaklıklara bastırıcı işaretler gönderiyor. Bu sayede daha doygun ve izole bir şekilde ses deneyimi yaşanabiliyor.

Kulaklık girişi bulunmayan modellere kulaklıklar USB-C portu sayesinde bağlanabiliyor. HTC U 11 modelinin fiyatına dair bir rakam açıklanmazken, modelin beyaz kırmızı, gümüş, siyah ve altın renk seçeneklerine sahip olduğu ifade ediliyor.





PAYLAŞ