HTC U 11 Modeli Üst Segment Piyasasına Giriş Yapacak - Haberler - indir.com

HTC U 11 Modeli Üst Segment Piyasasına Giriş Yapacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-25 13:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz günlerde 'Ocean' kod adıyla ortaya çıkan ve bizimde haberini yaptığımız HTC'nin yeni akıllı telefonuna dair bilgiler ve sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şirketin U serisi akıllı telefonlarında konumlanması beklenen cihaz için gönderilen etkinlik davetleri ile kesinleştiği ortaya çıkmıştı. Son gelen bilgilere göre ise Ocean kod isimli ortaya çıkan ve etkinlik davetleri gönderilen bu modelin HTC U 11 ismi ile resmileşeyeceği ortaya çıktı. Bu son iddia ise paylaşımları ve sızıntıları ile ünlü Twitter kullanıcısı Evan Blass tarafından yapıldı.

Evan Blass tarafından geçmiş zamanlarda da yapılan birçok iddia'nın doğru çıkması HTC U 11 olayını da büyük bir oranla doğruluyor. Sızdırılan bilgi için Evan Blass, bu bilginin bir şirkete dair planlarından haberdar olan bir kişi tarafından yapıldığını belirtti. HTC bu yeni U serisi modelinde kullanacağı ismin daha önceki amiral gemisi serisi olan HTC 10 ile karıştırılmaması için yapıldığı ifade ediliyor. Yeni cihazın ismi ve modeli hakkında iddialar bu yönde olsada HTC akıllı telefonlardan bağlı sorumlu başkanı olan Chialin Chang ise daha önceki açıklaması ile bu durum tamamen çakışıyor.

Chang, Ocak ayı içerisinde yaptığı açıklama ile 2017 yılı içinde HTC 11 isimli bir telefon üretmeyeceklerini belirtmişti. Fakat bu yeni akıllı telefon modelinin HTC U 11 ismi ile gelmesi bu açıklamanın zıtlığını açıklıyor. Bu dedikoduların ise Evan Blass kaynaklı olmasında ötürü doğruluk oranı oldukça yüksek. HTC'nin yeni U 11 modeline dair yeni bilgilere göre model siyah, mavi, kırmızı ve beyaz renk seçenekleri ile raflardaki yerini alacak. 16 Mayıs tarihinde Türkiye saati ile 09:00'da bu etkinlik resmi olarak başlayacak.





PAYLAŞ