HTC Telefonlar için Kamera Uygulaması: HTC Camera - Haberler - indir.com

HTC Telefonlar için Kamera Uygulaması: HTC Camera

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Kendi ürettiği cihazları için kullanıcı deneyimini daha da artırmayı hedefleyen HTC, bu amaca yönelik mobil uygulamalarını yayınlamaya devam ediyor. Firma son olarak fotoğraf ve video çekimine olanak tanıyan HTC Camera adlı Android uygulamasını indirmeye sundu.

Sadece HTC markalı telefonlarda kullanılabilen uygulama, cihazın hem ön hem de arka kamerasını aynı anda kullanabildiği gibi ayrı ayrı kullanarak da daha kaliteli fotoğraf veya video çekimleri yapılabilmesine olanak tanıyor.

HTC Camera

Fotoğrafların tam olarak istenilen şekilde görünmesi için ışık, filtre, konstrast, parlaklık ve diğer temel çekim ayarlamalarının da yapılmasına imkan tanıyan HTC Camera, ayrıca çekim anında istenilen efektlerin de uygulanmasına izin veriyor. Bu sayede de çekim sonrası fotoğrafın nasıl görüneceği test edilebiliyor.

Oldukça basit ve sade bir arayüzle gelen uygulamada temel çekim araçları da yerini almış durumda. Bu araçlara ulaşmak için ekrana sadece bir kere tıklamak yeterli olduğu gibi araçlar sürekli olarak ekranda durmuyor. Bu da çekim yapılacağı zaman ekranın boş olmasın ve daha geniş alanda çalışılmasına imkan sağlıyor.

HTC cihaz sahiplerine önereceğimiz resmi HTC Camera uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ücretsiz olarak indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ