HTC Telefonlar için Destek ve Yedekleme Uygulamaları - Haberler - indir.com

HTC Telefonlar için Destek ve Yedekleme Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

HTC tarafından geliştirilmiş olan resmi mobil uygulamalar sayesinde HTC markalı telefonunuz için yardım ve destek alabileceğiniz gibi yedekleme uygulamasını kullanarak telefonunuzdaki tüm verileri bulut sunucuda depolayabilirsiniz.

Son günlerde popüler olarak satılmaya başlanan ve dünya üzerinde milyonlarca kullanıcısı bulunan akıllı telefon HTC ve HTC One için geliştirilmiş resmi uygulamalar sayesinde telefonunuzda oluşabilecek her türlü sorunu kendi başınıza çözebilir ya da telefonunuzdaki tüm verileri güvenli bir şekilde yedekleyebilirsiniz. HTC sahipleri için incelediğimiz bu uygulamalar hakkındaki bilgileri aşağıdan bulabilirsiniz.

HTC Kılavuz (Android)

HTC Kılavuz indir

Telefonunuzda oluşan herhangi bir sorunu kendi başınıza gidermeye yardımcı olabilecek özellikleri bulabilirsiniz. Uygulama içerisinde bulunan sorun giderme özelliğini kullanarak telefonunuzu servise götürmeden ya da destek ekibine ihtiyacınız olmadan sorunu çözebilirsiniz. Telefon Sağlığı özelliğiyle telefonunuzda oluşan ve servis bakımı gerektiren sorunları otomatik olarak tespit edebilir, servis bölümüne ulaştığınızda sorunun teşhis aşamasından zaman kazanabilirsiniz.

Ayrıca konum belirleme özelliği sayesinde size en yakın teknik destek birimlerini listeleyebileceğiniz gibi telefonunuzun performansını etkileyen sorunları görebilir, videolu rehberlerle size yardımcı olabilecek ipuçlarını görüntüleyebilir ve yazılım güncellemelerini kontrol edebilirsiniz.

HTC Backup for HTC One (Android)

HTC Backup

Akıllı telefonunuzda bulunan önemli verilerinizi bulut sunucularına aktararak güvenli bir şekilde saklayabilmenizi sağlayan uygulama ile telefonunuzda yüklü olan tüm uygulama, kısa mesaj, arama geçmişi, telefon ayarları gibi verileri yedekleyebileceğiniz gibi telefonunuzu değiştirmeniz ya da sıfırlamanızı gerektiren durumlardan sonra bu yedekleri geri yükleyebilirsiniz.

150'den fazla ayarı hızlı ve sorunsuz bir şekilde yedeklemek için tasarlanmış olan uygulama, yedekleme işlemlerini otomatik olarak her gün ya da sizin belirlediğiniz herhangi bir zamana göre yapabilmektedir. Bunun yanı sıra Dropbox ve Google+'da sakladığınız fotoğraf, video, döküman ve müziklere de bu uygulama üzerinden erişebilirsiniz. Uygulamayı kullanabilmeniz için HTC ya da Facebook hesabınızla giriş yapmalısınız.





PAYLAŞ