HTC One M9 için Android 7.0 Nougat çıktı! - Haberler - indir.com

HTC One M9 için Android 7.0 Nougat çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-17 11:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

HTC, yavaş yavaş modellerini Android 7.0 Nougat işletim sistemine geçirmeye devam ediyor. Bu konu üzerine oldukça düşen HTC, geçtiğimiz yıl içerisinde, HTC 10, One M9 ve One A9 modelleri için güncelleme yayınlayacağını duyurmuştu. HTC 10 için yayınladığı güncelleme sonrasında, bu güncellemede bir takım sıkıntılar yaşanmıştı. HTC bu nedenle güncellemeyi durdurmuştu. HTC bu güncellemeyi askıya almışken, başka bir modeli için Android 7.0 Nougat'ı getirdiğini duyurdu. HTC One M9 için güncelleme gelmesi bekleniyordu. Beklenen haberi HTC daha fazla geciktirmeden verdi ve Android 7.0 Nougat, HTC One M9 için yayınlandı.

HTC hız kesmeden Android 7.0 Nougat'ı modellerine getirmeye devam ediyor. Güncelleme ilk olarak HTC 10 ve HTC One A9 modellerine gelmişti. Şimdi de, HTC One M9 için Android 7.0 Nougat güncellemesi yayınlandı. Beklenen haber, HTC Ürün ve Servis Yöneticisi Graham Wheeler tarafından verildi. Graham Wheeler, müjdeli haberi Twitter hesabı üzerinden paylaştı. Paylaşımında, One M9 için Android 7.0 Nougat güncellemesinin Avrupa, Türkiye ve Güney Afrika'daki tüm cihazlar için yayınlandığını dile getirdi.

Güncelleme resmi olarak tüm cihazlar için yayınlandı. Fakat tüm cihazlara ulaşmasının biraz zaman alabileceği düşünülüyor. HTC 10 için yayınlanan güncelleme sorun sebebiyle durdurulmuştu. Kullanıcılar, bu duyurunun ardından Wheeler'a bazı sorular yöneltti. Wheeler, sorunun kaynağı üzerinde çalıştıklarını ve kısa bir süre sonra güncellemenin yeniden dağıtılacağını söyledi.





PAYLAŞ