HTC One için Android KitKat Güncellemesi Yayınlandı - Haberler - indir.com

HTC One için Android KitKat Güncellemesi Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

HTC firmasının en çok tercih edilen ve kullanılan telefon modeli One için kullanıcıların sabırsızlıkla beklediği Android KitKat güncellemesi bugün itibari ile yayınlandı.

HTC One telefonlar için daha evvelden özel geliştirici sürümünün yayınlandığı Android 4.4.2 KitKat, telefonun uluslararası modeli için Fransa'da yayınlanmaya başlandı. İlk olarak Fransa'da faaliyet gösteren telefon operatörü SFR'de başlayan güncellemenin kısa bir sürede tüm Avrupa'da dağıtıma başlaması bekleniyor.

Güncelleme ile birlikte HTC One kullanıcıları daha iyi çoklu görev yöneticisi kullanımına kavuşabilecekleri gibi aynı zamanda geliştirilmiş RAM servisi, Blinkfeed uygulamasındaki iyileştirmeler ile Google Hangouts'un sms uygulaması özelliğini de kullanabilecekler. Ayrıca telefonun performans artışına katkı sağlamak için de çeşitli işlevsel özelliklerin yanında Sense 5 arayüzünde dikkat çeken değişikliklerinde yer aldığı güncelleme önümüzdeki hafta içerisinde Türkiye'deki HTC One kullanıcılarına da dağıtılmaya başlanacak.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ