HTC Exodus 2 Hazırlıkları Tam Gaz Devam Ediyor - Haberler - indir.com

HTC Exodus 2 Hazırlıkları Tam Gaz Devam Ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-30 09:32:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Gerek tasarımı gerek özellikleri itibariyle beklenmedik ilgiye ve satış rakamlarına ulaşan HTC markasına ve blok zincir tabanlı özelliğine sahip olan Exodus, ikinci nesil akıllı cihazı ile tekrar karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Konu ile alakalı bilgilere haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Akıllı cihaz sektöründe beklenmedik düzeyde bir düşüş ile karşı karşıya kalan ve marka tescili stratejisi üzerinde çalışmalar yürüten HTC, bu durumlara yenik düşmeyerek çalışmalarına devam ediyor. Akıllı cihaz sektörünün gelişmesi ile beraber bazı şirketler zirveye çıkarken bazıları da sektörde kötü günler geçiriyor. Kötü olarak etkilenen şirketlerden biri de HTC olarak karşımıza çıkıyor. Fakat HTC, bu yenilgiyi kabul etmeyerek çalışmalarına devam ediyor ve sektörde varlığını devam ettirmeye yönelik çalışmalara imza atıyor. 

Geçtiğimiz yıllarda blok zinciri teknolojilerine önemli düzeyde bir adım atan Exodus adlı akıllı cihazın geliştiren HTC, bu yılda çalışmalarına devam ederek gelişim gösteriyor. Her geçen gün birbirinden farklı marka tarafından üretilen akıllı cihaz ile karşı karşıya kalıyoruz. Exodus adlı akıllı cihaz piyasaya girdiği gün, gerek tasarımı gerek gelişmiş düzeyde özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış olup kullanıcıların beğenisini kazanmıştı. 

HTC’nin Vive Cosmos VR cihazları dikkat çekiyor!HTC’nin Vive Cosmos VR cihazları dikkat çekiyor!

HTC Exodus 2 neler ile geliyor

Tayvan merkezli teknoloji şirketi HTC, piyasada yaşadığı gerilemeyi umursamadan çalışmalarına devam ediyor. Ciddi bir güce sahip rakipler ile karşı karşıya kalan ve onlara karşı yenik düşmeden çalışmalarına devam eden HTC şirketi, geçen yıl ürettiği blok zincir teknolojisi doğrultusunda üretilen Exodus adlı akıllı cihazın ikincisi ile karşımıza çıkacak. Blok zincir teknolojisi doğrultusunda üretilen ilk akıllı cihaz niteliğini taşıyan HTC Exodus amiral gemisi adlı akıllı cihaz geçtiğimiz yıl piyasaya girmiş olup bu yıl ikincisi ile karşımıza çıkacak. Exodus adlı akıllı cihaz, Snapdragon 845 işlemci sisteminden gücünü alırken model kripto cüzdanları ve kişisel verileri blok zinciri temelli bir sistem ile korunan özel bir alan içerisinde saklanıyordu. Söz konusu bu özel alana API adlı sistem üzerinden erişiliyordu ve şirket API sistemini blok zinciri geliştiricilerinin kullanımına sunmuştu. 

HTC şirketi tarafından üretilen Exodus adlı akıllı cihaz yenilikçi teknolojik yapısı sayesinde oldukça ilgi gördü ve hatta şirketin beklentileri üzerinde bir satış rakamına ulaşmayı başardı. Değerlendirmelere göre bugüne kadar üretilen en iyi HTC markalı akıllı cihaz yorumlarına sahip olan Exodus, bu başarısı sayesinde gelecek modellerin de kapısını aralamayı başardı. HTC şirketinin merkezi olmayan projelerden sorumlu görevli şefi Phil Chen yaptığı açıklama ile beraber bu yıl bitmeden Exodus adlı akıllı cihazı piyasaya sürmek konusunda çalışmalara başladıklarının bilgisini verdi. Blok zinciri teknolojisinin gelişim yönü 1900'lü yılların başına konu olan petrol fırtınasına benzeten Chen, teknolojinin söz konusu potansiyelini değerlendirdikçe daha  fazla yenilik içererek karşımıza çıkmaya başlayacağının bilgisini verdi. HTC, geçtiğimiz günler içerisinde Proof of Capital blok zinciri yatırım formuna yaklaşık 50 milyon dolarlık bir mali destek sağlayarak ciddi bir politika doğrultusunda hareket edeceğini gösterdi. 0.18 BTC fiyatı ile piyasada yerini alan Exodus adlı modelin devamı yakın zaman neler getirecek merakla bekleniyor. 


HTC Vive Conmos Sanal Gerçeklik Gözlüğü TanıtıldıHTC Vive Conmos Sanal Gerçeklik Gözlüğü Tanıtıldı
HTC Piyasadan Çekiyor Mu?HTC Piyasadan Çekiyor Mu?

PAYLAŞ