HTC Desire 20 Pro’nun tasarımı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

HTC Desire 20 Pro’nun tasarımı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-30 20:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarında son dönemde sessizliğini korumaya devam eden HTC’nin yeni bir orta segment akıllı telefon modelini sunması bekleniyor. Söz konusu bu yeni cihazın Desire 20 Pro olması beklenirken cihaza dair de bir görsel ortaya çıktı. Görsel ile beraber modelin daha önce ortaya çıkan bazı özellikler de doğrulanıyor diyebiliriz. Bir dönemin modelleri ile sevilen markası HTC, ülkemizde hala resmi olarak satışlarını sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde şirketin yeni çıkartmaya hazırladığı HTC Desire 20 Pro modelinin tasarımını gözler önüne seren yeni görseller sızdırıldı.

Geçtiğimiz günlerde HTC için cihazlar noktasında güvenilir bir kaynak, Tayvanlı markanın yeni akıllı telefon modelini önden OnePlus 8, arkadan ise Mi 10 cihazına benzediğini ifade etmişti. Ortaya çıkan yeni görsel ise telefonun tasarımının daha yakından belli etmiş oluyor.

HTC Vive Cosmos Elite'den Half-Life tutkunlarına müjde!HTC Vive Cosmos Elite'den Half-Life tutkunlarına müjde!

Yeni HTC Desire 20 Pro geliyor

Görsele göre ön kısım söylendiği gibi OnePlus 8 cihazını andırıyor diyebiliriz. Yine arka tarafta Xiaomi Mi 10’a benzerlik gösterirken, tasarım noktasında günümüz akıllı telefonlarına uygun olarak geldiğini söyleyebiliriz. Ön yüzeyde delikli bir ekran gördüğümüz bu modelin arka tarafında ise çok kameralı bir kurulum görüyoruz. HTC Desire 20 Pro modeli sızan tasarım detaylarına göre arka yüzeyinde 4’lü kamera sistemi ile gelmesi bekleniyor. Bu dörtlü sistemde muhtemel olarak ana kamera, ultra geniş sensör, telefoto sensör ve derinlik sensörü olarak yer alacak. Bu kameraların teknik detaylarının ne olduğuna dair ise henüz belli olan bir bilgi yer almıyor. Ancak cihazın orta seviye bir model olacağı açık bir şekilde gözüküyor.

HTC’nin büyük umutları bulunan Desire 20 Pro modelinde Snapdragon 660 işlemcisi ile beraber 6 GB RAM belleği yer alması bekleniyor. Şuan için cihaz hakkında bilinenler bunlardan ibaret diyebiliriz.


HTC Exodus akıllı telefonlarla kripto para madenciliği yapacakHTC Exodus akıllı telefonlarla kripto para madenciliği yapacak
HTC, Desire 20 Pro ile küllerinden doğuyorHTC, Desire 20 Pro ile küllerinden doğuyor

PAYLAŞ