HTC Desire 20 Pro tasarımı sızdırıldı - Haberler - indir.com

HTC Desire 20 Pro tasarımı sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-12 12:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Henüz birkaç yıl önce piyasadaki en iyi akıllı telefon üretici markalarından birisi olan HTC, son dönemde bir türlü bekleneni veremeyen ve yükseliş gerçekleştiremeyen şirketler arasında yer alıyor. Ancak bu duruma rağmen geliştirmelerini ve yeni model duyurmasını sürdüren HTC, Desire 20 Pro modeli ile pazara giriş yapacağı belirtilmişti. Şimdi ise söz konusu HTC Desire 20 Pro modeline dair tasarım detayları sızdırıldı. Orta segment bir akıllı telefon olan Desire 20 Pro’a ait şema görüntüleri geçtiğimiz günlerde sızdırılmıştı. Diğer yandan Geekbench performans testinde de yer alan telefonun tasarımı belli oldu.

HTC Desire 20 Pro tasarımı sızdırıldı

HTC, Desire 20 Pro ile küllerinden doğuyorHTC, Desire 20 Pro ile küllerinden doğuyor

Daha önceki ortaya çıkan şemalar ile benzer bir tasarıma sahip olan modelin dörtlü kamera sistemine sahip olduğunu görüyoruz. Diğer yandan ise parmak izi okuyucusu da cihazın arka bölümünde yer alıyor. Cihazın 6.5 inç büyüklüğündeki LCD ekranı Full HD+ çözünürlük sunacakken sol üst bölümünde delikli bir tasarım yapısını görüyoruz. Modelin ön kamerası ise buna göre delikli bir tasarım ile gelecek. Geekbench performans testine göre 6 GB RAM belleğine sahip olacak modelde Qualcomm 660 ve 665 işlemcisinden güç alacak. Android 10 işletim sistemine sahip olan modelin ne zaman satışa sunulacağı ise henüz bilinmiyor.

Modelin ayrıca ülkemizde satışa çıkacak mı ve çıkacak ise bile kaç TL gibi bir fiyat etiketine sahip olacağı bilinmiyor.


HTC Desire 20 Pro’nun tasarımı ortaya çıktıHTC Desire 20 Pro’nun tasarımı ortaya çıktı
HTC'nin ilk Android 10 tabanlı akıllı telefonuyla ilgili detaylar netleşiyorHTC'nin ilk Android 10 tabanlı akıllı telefonuyla ilgili detaylar netleşiyor

PAYLAŞ