HTC, Desire 20 Pro ile küllerinden doğuyor - Haberler - indir.com

HTC, Desire 20 Pro ile küllerinden doğuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-27 21:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarında yer alan tıpkı LG gibi bir süredir işleri beklediği gibi gitmeyen şirket HTC’nin yakın zamanda sunacağı yeni akıllı telefon hakkında çeşitli detaylar ortaya çıktı. HTC hakkındaki sızıntıları ile bilinen Twitter kullanıcısı tarafından yapılan yeni paylaşımlara göre bu model Geekbench’te ortaya çıktı. Ortaya çıkan bu modelin tanıtımı ile beraber HTC şirketinin eski günlerine dönmesi bekleniyor. Bir dönemin Android pazarındaki sevilen ve başarılı modellerinden birisi olan HTC, yeni bir akıllı telefon hazırlığı içerisine girmiş durumda. Geekbenc’te daha önce gözüken Desire 20 Pro adlı akıllı telefon için henüz çok fazla bilgi yer almıyor. Daha önce HTC sızıntıları ile bilinen @LıabTooFeR adlı Twitter kullanıcısı yeni bazı bilgiler paylaştı.

HTC, yeni modeli ile yeniden yükselişi hedefliyor

HTC'nin Şubat ayı gelir raporu açıklandı!HTC'nin Şubat ayı gelir raporu açıklandı!

Twitter üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile HTC’nin öldüğünü sanıyordum... Ancak HTC Desire 20 Pro çıkış yolunda… Tasarım, önden OnePlus 8’e arkadan ise Mi 10’a benziyor… Evet, 3,5 mm ses girişi de var” sözlerini dile getirdi.

Boyomo kod adına sahip olan yeni HTC Desire 20 Pro’nun Geekbench sonuçlarına göre işlemci tarafında MediaTek Helio G80 yada Exynos 9611 yonga setlerine sahip olarak gelmesi bekleniyor. Ayrıca bu beklentilerden farklı olarak Qualcomm’un Snapdragon 660 yada 665 işlemci çipsetlerinden birisi ile de gelmesi bekleniyor. Ayrıca 6 GB RAM belleğinin bulunması bekleniyor. Model hakkında şuan için bilinenler bunlardan ibaret olurken yakın zamanda daha da detaylanması bekleniyor.


HTC Vive Cosmos Elite'den Half-Life tutkunlarına müjde!HTC Vive Cosmos Elite'den Half-Life tutkunlarına müjde!
HTC Exodus akıllı telefonlarla kripto para madenciliği yapacakHTC Exodus akıllı telefonlarla kripto para madenciliği yapacak

PAYLAŞ