HTC Desire 10 Pro Türkiye Fiyatı Belli Oldu - Haberler - indir.com

HTC Desire 10 Pro Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-24 15:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

HTC, amiral gemisi HTC 10 serisi haricinde Desire ailesine de yeni üyeler kazandırmaya devam ediyor. HTC 10'dan ilham alınarak tasarım detayları oluşturulan Desire 10 Pro modeli metal yapısı ve tasarım detayları ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. HTC Desire 10 Pro modeli üst seviyeye yaklaşan teknik detaylar ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Cihaza bakacak olursak model 5.5 inç büyüklüğe sahip Full HD çözünürlüklü bir ekrana sahip durumda. Model ön kamerası ile geniş açı selfie çekimler ve selfie panoroma gibi modlara sahip durumda. Parmak izi sensörünün de bulunduğu cihazda sekiz çekirdekli Helio P10 işlemcisi bulunuyor.

3 GB RAM belleğine sahip olan model de dahili kapasite olarak 32 GB tercih edilmiş durumda. MicroSD kart desteğine de sahip olan HTC Desire 10 Pro modelinin hafızası 2 TB'a kadar yükseltilebilir durumda. Parmak izi sensörünün de bulunduğu bu modelde Elektronik İmaj Sabitleme sistemi buluyor ve kamera noktasında ise DSLR benzeri yapıda manuel kontrol, Auto HDR, otomatik lazer odaklama gibi üst seviye deneyimler sunabilen modlar bulunuyor. 20 megapiksel ana kameranın yer aldığı cihazın ön yüzeyinde ise selfie çekimleri için 13 megapiksellik bir kamera bulunuyor.

Diyafram açıklığı olarak F.2.2 tercih edilen ön kamerada canlı makyaj, selfie panorama, retina flash gibi ek modlarda bulunuyor. Kamera performasının iddalı gelmesinin yanı sıra ses tarafında da gelişmiş bir cihaz olacak modelde gürültü engelleme özelliğinin yanı sıra iki mikrofon bulunuyor. Android 6.0 Marshmallow işletim sistemine sahip olan HTC Desire 10 Pro modelinin Türk Telekom kapsamında 2199 TL fiyat etiketiyle satışa çıktığını belirtelim.





PAYLAŞ