HSBC Binance işlemlerini engelledi! - Haberler - indir.com

HSBC Binance işlemlerini engelledi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-05 12:00:14
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Dev İngiliz bankası HSBC, dünyanın en büyük kripto para borsası olarak nitelendirilen Binance'e yapılan ödemelere yasak getirdiğini açıklayarak dev borsaya yasak getirerek üçüncü İngiliz bankası olarak adından söz ettiriyor. 

Londra merkezli olan HSBC, dünyanın en büyük kripto para borsası olarak nitelendirilen Binance'e yasak getiren son banka olduğunu dile getirdi. Kripto para karşıtlığı olarak adından söz ettiren banka tarafından salı günü içerisinde gerçekleştirilen açıklama kapsamında, Birleşik Krallık'taki müşterilerin Binance'e kredi kartları ile ödeme yapamayacakları ile ilgili bilgilendirme başlattığını dile getirdi. Sebep olarak ise riskler konusunda duydukları endişeler hakkında bilgi verdi. 

ABD Adalet Bakanlığı'ndan Binance'ye soruşturma darbesiABD Adalet Bakanlığı'ndan Binance'ye soruşturma darbesi

Bir HSBC sözcüsü yapılan açıklamada, "HSBC İngiltere müşterilerini kripto para konusundaki değişimler hakkında bilgilendirdik" sözlerini kullanırken kripto para borsaları hakkında resmi olarak yorum yapmayacaklarının da altını çizdi. Dev bankanın bu şekilde bir karar alması beklenmedik bir durum değildir. HSBC, geçtiğimiz aylar içerisinde kripto para birimleri ile ilgili olarak isteksizliğini CEO Noel Quinn'in Reuters'e vermiş olduğu bir açıklama aracılığıyla göstermişti. Bu durumdan önce de dev İngiliz bankaları Barclays ve Santander UK de borsaya yapılan ödemelere yasak getirildi. HSBC, bu bankalardan sonra dev borsaya yasak getiren üçüncü banka olma özelliğine sahiptir. HSBC Binance işlemleri konusu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. HSBC Binance işlemleri ile ilgili bir gelişme olması halinde aktarılması bekleniyor. 

 


Binance kullanıcısı hesabının hacklendiğini iddia ettiBinance kullanıcısı hesabının hacklendiğini iddia etti
Binance'dan kripto para pazarını hareketlendirecek açıklamaBinance'dan kripto para pazarını hareketlendirecek açıklama
Binance CEO'su Elon Musk'ın eleştirisini yanıtladı            Binance CEO'su Elon Musk'ın eleştirisini yanıtladı            

PAYLAŞ