HP'nin CES 2019'da tanıttığı ürünler neler? - Haberler - indir.com

HP'nin CES 2019'da tanıttığı ürünler neler?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-04 19:02:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Soru-Cevap

HP tarafında üretilen son ürünler, kullanıcılar için yaratıcılığı, rekabeti ve en önemlisi daha iyi bağlantıyı destekleyecek çok yeni ve güçlü özellikler ile kullanıcılarını kucaklamak istiyor. Üretilen bu ürünler arasında ödülde kazanmış ürünlerde mevcut. Bu ürün ise Sure View'un yeni nesil gizlilik ekranı ve soundbar birimi ile yepyeni deneyimler yaşatan OMEN X Emperium 65 oluyor. 

Yaşamın bütün alanlarında yeni deneyimlerinden güç aldıkları inovasyonlardan bahseden HP Tüketici Kişisel Sistemleri EMEA Başkanı Anne Sophie Hadberg, konuşmasına şu şekilde devam etti; "Yaşamımızın bütün alanlarındaki yeni deneyimlerinden güç alan inovasyonlar sayesinde heyecan verici bir çağ yaşıyoruz. HP olarak göz alıcı detaylar, yeni nesil performans, çeviklik ve güvenlik ile geleceği günümüze getirerek sektörü ileriye taşıyoruz. En yeni Elite inovasyonlarının sektör lideri güvenlik özellikleri ve adeta oyunun kurallarını değiştiren OMEN ekosistemine yaptığımız yeniliklerin yer aldığı inovasyonlarımızı CES 2019'da müşterilerimizle buluşturuyoruz." 

CES 2019'un En İyi Akıllı Saati Belli OlduCES 2019'un En İyi Akıllı Saati Belli Oldu

CES 2019'da neler göreceğiz 

Ekranın her noktasında adeta bir görsel şölen sunuyor

Aynı zamanda Pavilion ekran serisini tanıtan HP, Kuantum Nokta teknolojisini dünyada ilk kez cam ekranla buluşturdu.Bu da HP Pavilion 27 Quantum Dot bir milyardan fazla rengin görülebilmesine olanak sağlıyor. HP Pavilion 27 FHD de dahil B&O ses sistemi ve kullanacağı zaman açılabilen kamera özellikleri gibi pek çok benzeri olmayan özelliğe sahip. HP Pavilion 32 QHD ise dinamik görüntü özelliğinin yanı sıra QHD çözünürlük özelliği ile kullanıcılara ekranın her noktasında adeta bir görsel şöleni sunuyor. 

 


Birbirinden İlginç Teknolojik Ürünler CES 2019'da Tanıtıldı.Birbirinden İlginç Teknolojik Ürünler CES 2019'da Tanıtıldı.
Alcatel 1X ve Alcatel 1C, CES 2019 Fuarında TanıtıldıAlcatel 1X ve Alcatel 1C, CES 2019 Fuarında Tanıtıldı

PAYLAŞ