HP'den Android Tabanlı Laptop: Slatebook 14 - Haberler - indir.com

HP'den Android Tabanlı Laptop: Slatebook 14

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

İtalyan teknoloji sitesi tarafından sızdırılan bir haberde Android sistemine sahip olacağı belirtilen Hewlett-Packard'ın dizüstü bilgisayarı HP Slatebook 14'e ait teknik detaylar ve görüntüler ortaya çıktı.

14 inch ekran büyüklüğüne sahip olacak ve HP Slatebook 14 adıyla piyasaya sürülmesi beklenen dizüstü bilgisayarın sızdırılan görsellerinde sarı ve siyah renklerin ön plana çıktığı görülüyor.

HP Slatebook 14

Farklı renkler hakkında henüz bilgi bulunmayan laptop için HP'nin çeşitli renk kombinasyonları üzerinde çalıştığı iddia edilse de sarı ve siyah rengin bu bilgisayarda en çok tercih edilen renk olacağını tahmin ediyoruz.

HP Slatebook 14'de 1920 x 1080p çözünürlüğe sahip 14 inch büyüklüğünde dokunmatik bir ekran yer alıyor. NVIDIA markalı dört çekirdekli Tegra 4 ya da Tegra K1 işlemcinin de kullanılacağı belirtilen bilgisayarda Android 4.2 Jelly Bean işletim sisteminin yer alacağı da sızdırılan bilgiler arasında.

HP Slatebook 14

2GB RAM, 16GB dahili depolama, Beats Audio ses teknolojisi, Bluetooth 4.0, SIM kart yuvası, üç adet USB portu ve bir de HDMI girişi olacağı söylenen HP Slatebook 14'ün en önemli özelliğinin ise Google Mobile Servisleri'yle tam uyumlu çalışacak olması.

Bu sayede de kullanıcılar Google Play Store uygulamalarına erişebilecekleri gibi aynı zamanda laptop üzerinde Gmail, Youtube ve Maps gibi servisleri de cihaz üzerinde kullanabilecekler. HP Slatebook 14 için henüz resmi bir açıklama bulunmamakla beraber cihazın ne zaman ve hangi fiyatla piyasaya sürüleceği hakkında da bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak: http://notebookitalia.it/hp-slatebook-14-androidbook-tegra-full-hd-19512





PAYLAŞ