HP OMEN inceleme - Haberler - indir.com

HP OMEN inceleme

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-27 10:20:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Son Omen dizüstü bilgisayar, oyun duyarlılığını sıkıcı bir estetikle kırmayı denedi. Belki de bu, daha geniş bir kitleye hitap etmesini sağlamak için bir çabaydı, ancak bu, oyuncuların aradığı bir şey değildi. Yeni Omen 15'in daha saldırgan, "savaş uçağı" tasarımı, daha keskin ve köşeli köşeler yerine keskin çizgileri ve açıları vurgulayan bir tasarıma sahip. Sadece ona bakarak bile bir oyun makinesi olduğu söylenebiliyor.

Omen 15'in kasası hala plastikten yapılmış - muhteşem 2014 modeli gibi işlenmiş alüminyum değil - ama çoğunlukla sağlam. Estetik, siyah ve koyu kırmızı renklere sahip, iyi bir ölçü için sahte karbon fiber dokusuna sahip. Genel olarak zarif bir tasarım, ama zaman içinde ne kadar iyi dayanıklı kalacağı hala kuşkulu.

Dizüstü bilgisayara daha yüksek kaliteli bir his vermek için, HP, her ikisi de geçen yılki gibi önemli ölçüde iyileşen klavye ve izleme panelinin etrafına bir alüminyum katman ekledi. Klavye yazmak için harika hissettiriyor. Ve aynı zamanda oyunlar için çok duyarlı.

Elbette, mekanik değil, ama bunun için çok daha pahalı oyun dizüstü bilgisayarlarına (örneğin, HP'nin büyük Omen X'i) yönelmeniz gerekiyor. Klavyenin sağ tarafında tam bir sayı tuşunun yanı sıra karanlıkta oynamanız için kıpkırmızı bir arka ışık var. HP, "26 tuşlu rollover anti-gölgelenme" özelliği sunacağını iddia ediyor; bu da herhangi bir girişe rastlamadan aynı anda birçok tuş komutunu kabul edebileceği anlamına geliyor. Bu, özellikle çok sayıda tuşa basması gereken hızlı yazarlar ve oyuncular için ideal.

Omen 15'in touchpad'i tüm ihtiyaçlarınız için düzgün ve hatasız ve iki butonu da çok duyarlı. Oyunların çoğunu oynamak için hala iyi bir fareye ihtiyacınız olsa da, özellikle touchpad'i çok beğenildi.

Omen 15, Intel'in i7-7700HQ CPU'su ve NVIDIA'nın GTX 1050, 1050Ti veya 1060 ekran kartı seçenekleriyle destekleniyor. En düşük seviye model, birkaç dolar tasarruf etmeyi düşünüyorsanız, AMD Radeon RX550 GPU'yu sunar. Dizüstü bilgisayar ayrıca 8GB ile 16GB arasında bir RAM paketine sahiptir ve tüm oyunlarınızı saklamak için çeşitli SSD seçenekleri ve daha büyük 2,5 inçlik sabit diskler arasından seçim yapabilirsiniz.





PAYLAŞ