HoverChat ile Sohbet Balonları Üzerinden SMS Gönderin - Haberler - indir.com

HoverChat ile Sohbet Balonları Üzerinden SMS Gönderin

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Facebook Messenger kullanıcılarının aşina oldukları 'sohbet balonları' nı SMS gönderirken de görmek ve kullanmak isteyen Android kullanıcıları için geliştirilmiş olan HoverChat, oldukça işlevsel bir SMS gönderme uygulamasıdır.

Tamamen ücretsiz olarak indirmeye sunulan Hoverchat uygulaması, Facebook Messenger'da olduğu gibi cihazın ana ekranı üzerinde baloncuklar açarak kullanıcıların SMS gönderip almalarında 'sohbet balonları'nı kullanabilmelerine imkan tanıyor.

Kullanıcıların cihazları üzerinde varsayılan SMS uygulaması olarak da kullanabilecekleri Hoverchat, sürekli olarak SMS gönderip alan kullanıcıların açık olan uygulamalardan çıkmadan mesajlaşmalarını sağlıyor.

HoverChat

Ekran üzerinde Messenger'daki sohbet balonlarından daha küçük boyutta ve kare şeklinde bir pencere olarak yerini alan uygulama SMS gönderilmesinin yanında arama kısayolu da oluşturabiliyor.

Ayrıca sohbet balonunun açık olması durumunda kişi simgesine tıklandığında sohbet balonunu ekranda istenilen yere taşıyabilir ve ayrı ayrı kişiler için bu balonları ekrana yerleştirerek, birbirinden bağımsız bir şekilde gelen SMS'leri kontrol edebilirsiniz.

Sohbet balonları aracılığıyla SMS göndermenize imkan tanıyan Hoverchat uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ