Horizon Zero Dawn’ın PC’ye geliş tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Horizon Zero Dawn’ın PC’ye geliş tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-06 17:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Sony'nin PlayStation 4 için geliştirmiş olduğu muhteşem grafikleri ve güçlü hikayesi ile karşımıza çıkan Horizon Zero Dawn'ın mart ayı içerisinde PC versiyonunun geleceği yapılan duyuru ile müjdelenmişti. Oyunun çok daha iyi grafikler ile birlikte ve yeni genişletilmiş paketler ile kullanıcı ile bulaşacağını belirten yeni paylaşım, hangi tarihte oyun sevenlerin karşısına çıkacağını da açığa çıkartmış oluyor. 

Horizon Zero Dawn PC çıkış tarihi

Ana karakterinden mekan tasvirlerine kadar son derece büyük bir beğeni toplayan Horizon Zero Dawn artık PC oyuncularının da oynayabileceği bir oyun olacak. Yeni yapılan bir paylaşıma göre oyun, 7 Ağustos 2020 tarihinde oyuncular ile buluşacak. Steam ve Epic Games mağazalarından oyun kolaylıkla ulaşım sağlanabilecek.

Steam yaz indirimlerinin en başarılı 10 simülasyon oyunuSteam yaz indirimlerinin en başarılı 10 simülasyon oyunu

Oyun şu an için ön siparişe açık dumuda ve Türkiye'de 77 TL'den satın alınabiliyordu. Daha sonra yapılan fiyat güncellemesi ile Türkiye fiyatı 275 TL'ye çıkan oyunda Türkçe dil desteğinin bulunmuyor.

Witcher serisinin Rivyalı Geralt‘ı gibi Horizon Zero Dawn‘da da Noralı Aloy‘u kontrol ediyorsunuz. Makinelerin yönetmiş olduğu dünyayı ortaya çıkarmak için yola çıkan ve kabilesinden dışlanmış olan Aloy, geçmişini bilmek istemenin de heyecanı ile geleceğini tehdit edenleri durdurmaya çalışıyor.

Oyunda yabani bir hayat sunuluyor ve aynı zamanda tehlikeli bir açık dünya ile karşılaşıyorsunuz. Her ne kadar kabileler olsa da oyun içerisinde ana odak noktası makinelerden oluşan düşmanlar.

Oyunun sistem gereksinimleri

Minimum

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektiriyor.İşletim Sistemi: Windows 10 64-bitsİşlemci: Intel Core [email protected] or AMD FX [email protected]Bellek: 8 GB RAMEkran Kartı: Nvidia GeForce GTX 780 (3 GB) or AMD Radeon R9 290 (4GB)DirectX: Sürüm 12

Depolama: 100 GB kullanılabilir alan

Önerilen

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektiriyor.İşletim Sistemi: Windows 10 64-bitsİşlemci: Intel Core [email protected] or Ryzen 5 [email protected]Bellek: 16 GB RAMEkran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1060 (6 GB) or AMD Radeon RX 580 (8GB)DirectX: Sürüm 12

Depolama: 100 GB kullanılabilir alan


Crysis Remastered için erteleme kararı alındıCrysis Remastered için erteleme kararı alındı

PAYLAŞ