Horizon Zero Dawn: Complete Edition PS4 ve PS5'e ücretsiz oldu - Haberler - indir.com

Horizon Zero Dawn: Complete Edition PS4 ve PS5'e ücretsiz oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-20 16:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Sony tarafından PlayStation 4 ve PlayStation 5 için yeni bir Play Home kampanyası başlatıldı. Söz konusu kampanya kapsamında 2017 yılında piyasaya giriş yapan Horizon Zero Dawn: Complete Edition’ı ücretsiz hale getirdi. Bu kampanyaya katılmak için ise PS Plus aboneliğinin olması gerekmiyor. Japon teknoloji devi Sony, PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcıları için yeni bir Play at Home etkinliğini başlattı. Koronavirüs pandemisi sonrasında başlatılan bu etkinlik, oyuncuların evlerinde vakit geçirmeye yönelik hamlelerden birisi oldu. Bu etkinliklerin en yenisi, birçok oyun severin tanıdığı yapım olan Horizon Zero Dawn: Complete Edition oldu.

Play at Home kapsamında ücretsiz olan Horizon Zero Dawn: Complete Edition’un oyunun temel sürümüne ek olarak Frozen Wilds adlı bir içerik paketini, dijital bir kitabı ve ek oyun içi öğelerini içerdiği belirtiliyor. Bu sayede oyunculara, 2017 yılında piyasaya sürülmesine rağmen oldukça eğlenceli bu yapım verilmiş oluyor. Kampanyaya katılımın son tarihi ise 14 Mayıs olduğunu belirtelim.

Sony, PS5 için yeni VR ürünlerini duyurduSony, PS5 için yeni VR ürünlerini duyurdu

Kampanya için PS Plus aboneliği gerekmiyor

Sony’nin ücretsiz oyun kampanyaları genelde PS Plus aboneleri için oluyordu. Ücretsiz bir oyundan faydalanmak için Sony’nin ücretli aboneliğine ihtiyaç duyuyordunuz. Ancak Horizon Zero Dawn: Complete Edition için böyle bir şey olmadığı açıklandı. PlayStation 4 veya PlayStation 5 sahibi iseniz, bu etkinlikten faydalanabilirsiniz. Konsolunuz ile bu kampanyaya dahil olmak istiyorsanız, PlayStation Store’a erişerek Horizon Zero Dawn: Complete Edition’ı sayfadan bulmanız gerekiyor.


Sony çalışanları PS5 sayesinde rekor ikramiye alacakSony çalışanları PS5 sayesinde rekor ikramiye alacak
The Elder Scrools Online, Xbox Series X ve PS5'e geliyorThe Elder Scrools Online, Xbox Series X ve PS5'e geliyor

PAYLAŞ