Horizon Forbidden West Ne Zaman Piyasaya Sürülecek? - Haberler - indir.com

Horizon Forbidden West Ne Zaman Piyasaya Sürülecek?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-26 18:01:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Horizon Forbidden West için yapılan gecikmenin ardından yeni tarih paylaşılmamıştı. Şimdi ise oyunun 18 Şubat 2022 tarihi itibariyle piyasaya sunulacağı belirtildi.

Oyun dünyasının merakla beklenen oyunlarından bir tanesi olan Horizon Forbidden West, konsol oyunlarının vazgeçilmez serilerinden birisi. Guerrilla Games tarafından yapılan önceki açıklamalarda özellikle 2021 yılının yaz sezonunda oyunun piyasaya sunulacağı belirtilmişti. Ancak covid-19 ile birlikte başlayan pandemi ve yaşanan olumsuzluklar, oyunun ertelenmesine neden oldu. Bu bakımdan oyun planında değişiklik yapmak zorunda kalan şirket, yeni açıklaması ile birlikte Horizon Forbidden West’in piyasaya sürüleceği yeni tarihi paylaştı.

Horizon Forbidden West Ne Zaman Çıkıyor?

Guerrilla Games tarafından yapılan resmi açıklamaya göre oyun için 2 Eylül 2021 tarihi itibarıyla ön siparişler alınmaya başlanacak. Oyun hem PlayStation 4 hem de PlayStation 5 desteği ile birlikte 18 Şubat 2022 tarihinde piyasaya sunulacak ve oynanabilir olacak. PlayStation 4 kullanıcılarının konsol değişikliği yapması halinde oyun için ücretsiz bir şekilde güncelleme alabileceği de belirtildi. Bu bakımdan oyuncuların PlayStation 4 ya da PlayStation 5 sürümünü satın alması, herhangi bir mağduriyet yaşatmayacak. 

Horizon Forbidden West için yaşanan gecikme sonrasında geliştirici firma oyuncuların gönlünü almak için Horizon Zero Dawn’da ücretsiz bir güncelleme yayınladı. Güncelleme ile kullanıcılara 60 FPS desteği sağlandı.

“Forbidden West, hayranlık uyandıran makineler ve gizemli yeni tehditlerle karşı karşıya kalacağı görkemli ama tehlikeli bir sınıra göğüs germek için batıya uzak gelecekteki bir Amerika’ya hareket ederken Aloy’un hikayesine ev sahipliği yapıyor.” denilerek tanıtımı gerçekleştirilen Horizon Forbidden West, seri hayranları için büyük bir beklenti yaratmış durumda. Özellikle oyunun piyasaya sürülmesi için yaşanan gecikme, oyuncuları kızdırmış olsa da Şubat ayı itibarıyla oyuncular yeni oynayabilecek.





PAYLAŞ