Hopi'nin Kullanıcı Sayısı 7 Milyonu Aştı - Haberler - indir.com

Hopi'nin Kullanıcı Sayısı 7 Milyonu Aştı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-26 09:12:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Teknolojik gelişmeler doğrultusunda akıllı cihaz kullanımı bir lüksten ziyade ihtiyaç haline getiren ögeler her geçen gün daha da artmaktadır. Gün geçtikçe kullanımı daha da artan ve kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıran akıllı cihazların özelliklerinin yanı sıra aynı zamanda yardımcı uygulamalar ile de karşı karşıyayız. Farklı kategorilerde günlük ihtiyaçlarımızı ya da eğlence keyfimizi karşılayacak bir çok mobil uygulama söz konusudur. Alışveriş alışkanlıklarımızı kolaylaştıran uygulamalardan biri olarak karşımıza çıkan Hopi'de uzun süredir mobil cihazlarda kullanıcılara sunuluyor. 2015 yılı itibariyle Boyner Grup tarafından kullanıcılarına sunulan Hopi alışveriş uygulaması yaklaşık 7 milyon üyeyi geçti. Fonksiyonel özellikleri ile kullanıcıların işlemlerini kolaylaştıran ve bu sayede birçok kitleyi etkisi altına alan Hopi mobil uygulaması hızla yayılmaya devam ediyor. 

Dördüncü yılına giren Hopi, 7 milyon üyesi ile kullanıcılar tarafından beğenildiğini kanıtladı. He kullanımının kolay olması hem de zengin seçenekleri sayesinde dört yıl boyunca kullanıcıların isteklerini karşılamayı başaran Hopi her geçen gün kullanıcı kitlesini daha da artırmaktadır. 2015 yılının Nisan ayında resmi olarak kullanıma sunulan Hopi platformu, şimdiye kadar 14 Milyar TL'lik alışverişte tercih edildi. Ülkemizde üretilen "big data" ve "yapay zeka" teknolojilerinin sunduğu seçeneklerden faydalanılarak oluşturulan platform, üyelerinin kulanım miktarlarına göre çeşitli kişiselleştirilmiş seçenekler sunuyor. Son derece popüler olan alışveriş uygulaması Hopi, dakikada ortalama 33 alışverişte , yani yaklaşık her iki saniyede bir 1 kez kullanıcılar tarafından tercih ediliyor. 

Hopi ile Tanış Paracık Kazanmaya Alış!Hopi ile Tanış Paracık Kazanmaya Alış!

Hopi kendi rekorunu kırıyor

Yeme içme sektöründen teknolojik ürünlere, hazır giyim sektöründen ayakkabıya ya da havayolu taşımacılığından eğlence mekanlarına ve hatta akaryakıt sektörüne kadar 130 marka ve 8 binden fazla alanda kullanılan Hopi alışveriş uygulaması üzerinden şu ana kadar 63 milyon ürün satın alındı. Orta Doğu, Uzakdoğu, Güney Amerika gibi oldukça büyük ülkelerin yanı sıra Avrupa pazarlarında da görüşmelerin sürdüğü platform, yakın zaman içerisinde Türkiye sınırlarını aşarak dünyanın birçok noktasına açılacak bir güce sahip olmayı hedefliyor. Alışveriş uygulaması denilince akla gelen ilk uygulamalardan biri olarak karşımıza çıkan Hopi, mobil uygulaması gelişmiş özellikleri ve zengin seçenekleri itibariyle hem dikkatleri üzerine topluyor hem de akıllı cihazlara indirilmeyi başarıyor. 

Hopi Nedir?

Zengin alışveriş seçenekleri ile kullanıcıların her istediği alanda etkin olmayı hedefleyen Hopi uygulaması, gün geçtikte alışveriş sektöründe çok daha fazla aktif olmayı başarıyor. Hopi uygulamasının en keyifli özelliklerinden biri de paracık kazandırma sistemidir. Şöyle ki Hopi uygulaması üzerinden yaptığınız her bir alışverişte para kazanırsınız. Daha sonra biriken paracıklarınızı Hopi uygulamasının geçerli olduğu mağazalarda kullanabilirsiniz. Hem alışveriş zevkini artıran hem de harcadıkça kazandıran Hopi, alışveriş uygulamaları arasında tercih edilen en fonksiyonel uygulamalardan biridir. Hopi uygulamasının seçeneklerinden faydalanmak adına iOS ya da Android akıllı cihazlarınıza indirebilirsiniz. Üstelik uygulamayı indirmek için de herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur. Hopi ile alışveriş yapmak hem uygun hem de kolaydır. 



PAYLAŞ