Hopi ile Tanış Paracık Kazanmaya Alış! - Haberler - indir.com

Hopi ile Tanış Paracık Kazanmaya Alış!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-27 18:10:00
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Akıllı Telefonlar

Hopi ile alışverişleriniz artık daha kolay. Boyner Grup'un mobil cihazlar için geliştirdiği yeni alışveriş uygulaması Hopi kullanıcılara en eğlenceli alışverişlerin kapılarını açıyor. Uygulama yaptığınız alışverişlerden paracık kazanmanızı da sağlıyor.

30'dan fazla markanın bulunduğu uygulama sizi yakından tanıyarak size uygun kampanya ve teklifleri anında cebinize getiriyor. Ayrıca anlaşmalı markalardan yaptığınız her alışverişiniz için size paracık kazandırıyor. Bunun için yapmanız gereken alışverişlerinizde Hopi yüklü olan akıllı telefonunuzu kasaya göstermek.

Hopi

Kişiselleştirilmiş alışveriş asistanı olarak da tanımlayabileceğimiz Hopi, kişiye özel kampanyaları derliyor ve kullanıcı alışkanlığına göre sunabiliyor. Uygulama üzerinden üye markaların kampanyalarını takip edebilir ve 10 kata kadar değer kazanan paracıklar ile bir sonraki alışverişinizi ücretsiz yapabilirsiniz.

Türkiye'nin önde gelen ve en iyi markalarını sizlerle buluşturan Hopi uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android veya iOS cihazınıza indirebilir, uygulama hakkında bilgi sahibi olmak için Hopi tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

* Hopi'yi indiren ilk 1 milyon kişiye 25 TL değerinde 25 paracık hediye ediliyor. Paracıkların son kullanım tarihi ise 2 Haziran 2015. 




Hopi Tanıtım Videosu


PAYLAŞ