Hoparlör olarak kullanabileceğiniz kulak üstü kulaklık - Haberler - indir.com

Hoparlör olarak kullanabileceğiniz kulak üstü kulaklık

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-21 11:04:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Günümüzde üretilen kulaklıklar artık vücutlarımızın bir parçası olacak kadar günlük hayatımıza entegre olmuş durumda. Durum böyle olunca ses kalitesine ve kulaklık tasarımına karşı olan ilgi bir hayli büyük oluyor. İlgi büyük oluyor fakat satın alırken insan biraz düşünmeden seçenekler arasında kararsız kalmadan da edemiyor. Ancak her zaman için alternatif ve kaliteli ürün bulmak mümkün. Bugünkü haberimizde ise bu bahsettiğimiz alternatiflerde kulaklık hakkında bilgi sahibi olacaksınız. Kulak üstü kulaklık olarak geçen bu kulaklığına adı Bix Hoparlör Özellikli Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık. 

3 ile 7 saat aralığında müzik dinleneme imkanı sunuyor.

Bix Hoparlör Özellikli Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık'ın en ilgi çekici özelliği ise standart diğer kulaklıklardan ayrılan farkı bir hoparlöre dönüşerek dışarıya ses verebilme özelliğine sahip olması. Şahane ses performansı ile 3 ile 7 saat aralığında müzik dinleneme imkanı sunan Hoparlör Özellikli Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık, iki saat içerisinde şarj olabiliyor. Aynı zamanda 350 mAh bataryaya sahip olan Hoparlör Özellikli Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık, yanınızda taşıyabileceğiniz bir hoparlör haline dönüşebiliyor.

Kulaklıkta mevcut mikrofon özelliği sayesinde size gelen çağrılara yanıt verebilirsiniz

Hoparlör Özellikli Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık'ı dışarıya dönük biçimde çevirdiğiniz zaman hoparlör olarak kullanabileceğiniz ürün haline dönüşüyor. Bluetooth 4.2 ve üzeri bağlantıya sahip olan cihazlar ile 3.5 mm jack girişine sahip tüm cihazlarda kullanabileceğiniz Hoparlör Özellikli Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık, sahip olduğu TF kart kısmına hafıza kartınızı taktıktan sonra hafıza kartı içerisindeki müzikleri dinlemenize de olanak sağlayan Bix kulaklığın FM radyo seçeneği de mevcut. Aynı zamanda minik mikrofonu sayesinde size gelen çağrılara telefona gerek kalmadan yanıt verebilir ve konuşabilirsiniz. Birçok avantajı beraberinde sunan Hoparlör Özellikli Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık'a sahip olmak ister misiniz?

 





PAYLAŞ