Hootsuite Nedir? Hootsuite Nerelerde Kullanılır? Hootsuite Nasıl Kullanılır? - Haberler - indir.com

Hootsuite Nedir? Hootsuite Nerelerde Kullanılır? Hootsuite Nasıl Kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-06 10:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Hootsuite nedir sorusunun cevabını sizlerle depolayıcı bir sosyal medya aracıdır şeklinde paylaşıyorum. Şayet bir sosyal medya sayfası yöneticisiyseniz Hootsuite sayesinde paylaşımlarınızı pratikleştirebilir, düzenli olarak Hootsuite sayesinde paylaşımda bulunabilirsiniz. Hootsuite sayesinde belirli gün ve saatlerde yapmak istediğiniz paylaşımı kurabilirsiniz. Bu sayede önceden paylaşımlarınızı ayarlayabilirsiniz. Ayrıca tüm sosyal medya hesaplarınızı Hootsuite'de toplayarak tek bir merkezden yönetebilirsiniz.

Hootsuite Nerelerde Kullanılır?

Hootsuite kullanarak, Facebook, Twitter, Linkedin, Google+ gibi bir çok sosyal medya hesaplarınızı yönetebilirsiniz. Tek bir panelden yönetim yapma imkanı sunan Hootsuite, yönettiğiniz sayfalarda yapacağınız paylaşımları önceden ayarlayabilir ve istatistiksel raporları görebilirsiniz. Raporlama özelliği sayesinde sayfanızı ziyaret eden kullanıcıların daha çok hangi saat aralığında geldiğini, en çok ilgi çeken konuyu, tıklama oranı ve en yüksek olan paylaşımlarınızı takip edebilirsiniz. Ayrıca paylaşılan URL'yi kısaltarak Twitter'da karakter sayısından tasarruf edebilirsiniz. Sadece bilgisayar üzerinden hizmet vermeyen uygulama, akıllı telefon ve tabletlerden de giriş yapabilme imkanı sunuyor.

Kullanımı çok kolay ve pratik olan Hootsuite'e önce giriş yapmanız gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra paylaşım yapmak istediğiniz sosyal medya sayfalarınızın şifrelerini, kullanıcı adını veya mail adresini girerek Hootsuite ile bağlantı kurmuş oluyorsunuz. Publisher butonuna bastıktan sonra karşınıza Send to ve Compose Message bölümleri çıkıyor. Buradan sonra istediğiniz sayfayı seçerek Compose Message adlı yere gelerek mesajınızı girebilir ve URL paylaşmak için ise Add a Link alanına URL'yi kopyalayarak kısaltabilirsiniz.





PAYLAŞ