Honor'un yeni telefonu X20 tasarımı sızdırıldı - Haberler - indir.com

Honor'un yeni telefonu X20 tasarımı sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-04 12:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Birkaç ay önce bağımsız bir üretici haline gelen Honor, yeni akıllı telefon serisini tanıtmak için hazırlanıyor. Ancak söylentilere göre şirket Honor 50 serisinin yanı sıra X20 adındaki bir modeli de önümüzdeki haftalarda kullanıcıların karşısına çıkaracak.

Akıllı telefon pazarında Huawei’nin alt markası olarak faaliyete başlayan Honor fiyat performans ürünleriyle kısa sürede teknoloji pazarının en çok talep gören şirketleri arasına girmeyi başarmıştı. Ancak Huawei’ye uygulanan ambargolar Honor’u da etkilemişti. Bir süre sonra da Huawei’nin satmak zorunda kaldığı Honor yola artık bağımsız bir şirket olarak devam ediyor. Hem bağımsız şirket olmasının ilk yılı olması, hem de pandemi nedeniyle bu sene pek yeni model piyasaya süremeyen şirket yakında tüketicilerini yep yeni modellerle kavuşturacak.

Honor Play 5 ailesinin tanıtım tarihi kesinleştiHonor Play 5 ailesinin tanıtım tarihi kesinleşti

Geçtiğimiz sene Mayıs ayında Honor X10 modelini tanıtan şirket kısa bir süre sonra Honor X10 Max'i piyasaya sürmüştü. Çinli sızıntı kaynağı Digital Chat Station'a göre şirket şimdi de Honor X20 serisi için kolları sıvadı.

Honor Huawei'yi geçme planları yapıyor

Kaynağın akıllı telefona ait olduğunu iddia edilen görsellerin internete çıkmasıyla X20’nin tasarımı da ortaya çıkmış oldu. Yayımlanan görsellere baktığımızda mor-gri renk geçişli bir arka panele sahip olduğunu görüyoruz. Bunun yanı sıra üçlü kamera kurulumuna sahip olan cihazın 64 MP ana kameraya ev sahipliği yaptığı da aktarılmakta. Cihazın sağ yan tarafında da ses açma/kapama tuşları bulunuyor.

Hatırlarsanı Honor X10 çentiksiz ekran ve açılır selfie kamerası ile karşımıza çıkmıştı. Ancak yeni modelin ön panelini gösteren bir görsel olmadığından Honor’un aynı anlayışı X20 serisinde de sürdürüp sürdürmeyeceğini şimdilik bilemiyoruz.

Honor X20 özellikleri

Sızıntılara göre Honor’un yeni telefon modellerinden X20, Full HD+ çözünürlüğü sunan 6.67 inç boyutunda IPS LCD ekranla donatılacak. Ekranın tazeleme hızı henüz bilinmese de yüksek bir hıza sahip olacağı düşünülmekte. Cihazın gücünü ise Dimensity 1200 yonga setinden alabileceği söyleniyor.

66W hızlı şarj özelliğine sahip olması beklenen Honor X20’nin 4.200 mAh bataryaya sahip olacağı da gelen bilgiler arasında. Diğer ayrıntılar ise şimdilik belli değil. Bu seride Honor X20, X20 SE ve X20 Pro modelleri olmak üzere üç farklı segmentten cihaz olacağı da söylenmekte.

 


Honor 50'nin işlemcisi belli olduHonor 50'nin işlemcisi belli oldu
Honor, Google Servisleri geri kazanıyorHonor, Google Servisleri geri kazanıyor

PAYLAŞ