Honor X20 ortaya çıktı! - Haberler - indir.com

Honor X20 ortaya çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-03 11:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz ay içerisinde Honor X20 SE'nin tanıtılmasının ardından gözler serinin ana modeline çevrilmişti. Sonunda Honor X20, tüm detaylarıyla ortaya çıktı. 

Geçtiğimiz ay içerisinde Honor X20 SE'nin tanıtımının yapılmasının ardından Honor X20 heyecanla beklenmeye başlamıştı. SE modelinin tanıtılmasının ardından da büyük bir heyecanla beklenen ana modelin net bir fotoğrafları internete sızdırıldı. Çin merkezli üreticilerin akıllı cihazları sızdırmasıyla adından söz ettiren Digital Chat Station, Honor’un yeni orta seviye telefonunu ortaya çıkan isimlerden oldu. 

Google yüklü satışa sunulacak Honor 50 serisi duyurulduGoogle yüklü satışa sunulacak Honor 50 serisi duyuruldu

Honor X20 görüntülendi

Çin merkezli kaynak tarafından aktarılan bilgilere göre bu fotoğraflar Honor X20'ye aittir. Cihazın ön kısmında Samsung'un belirttiği üzere akıllara U tipi olarak yer eden ikili ön kamera görülüyor. Cihazın tasarımı ile ilgili diğer dikkat çeken özellik ise 2.5D kıvrılmış ekran tasarımı yerine düz ekran tasarımının tercih edilmiş olunmasıdır. Çin'de halen düz ekran cihazları beğenen bir kitle olması sebebiyle bu şekilde bir tasarım çıktığı dikle getiriliyor. 

Cihazın arka kısmında bakıldığında ise cihazın orta üst kısmında oreo'ya benzer bir şekilde üçlü kamera ve bir de flaş yer alıyor. Tasarım, Huawei Mate 30 serisi ile oldukça benzerdir. Cihazın kameralarına yakından bakarak tahmin etmek gerekirse üç kameranın ana kamera derinlik algılayıcı ve portre kamerası olduğunu söylemek mümkündür. Honor X20 büyük ihtimalle geniş bir ekran ve büyük batarya iddialarını korumaya devam edecek. Honor'un diğer akıllı cep telefonlarında da görüldüğü üzere bu iddia, böyle bir telefon için uygun gözüküyor. Cihazın tasarımı biraz Poco X3'e benzerlik gösterdiği için oyunlarda nasıl bir deneyim sunacağı da merak edilen konular arasındadır. Honor X20 ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. Ancak yakın zamanda daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 

 


Honor, AirPods Pro rakibi kulaklığı Earbuds 2 SE'yi tanıttıHonor, AirPods Pro rakibi kulaklığı Earbuds 2 SE'yi tanıttı
Honor X20 SE tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıHonor X20 SE tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı
Honor Magic 3 özellikleri sızdırıldı Honor Magic 3 özellikleri sızdırıldı 

PAYLAŞ