Honor X10 teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu - Haberler - indir.com

Honor X10 teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-28 12:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bir süredir sızıntılarla gündemden düşmeyen Honor X10’nun özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı.

Huawei’nin alt markası olarak akıllı telefon pazarına yeni modeller kazandırmaya devam eden Honor, ürün gamını günden güne genişletiyor. Özellikle bu sene yeni modelleri ardı ardına tanıtan şirketin Hobor X10 adında yeni bir modeli piyasaya sürmek için hazırlandığını sizlerle paylaşmıştık. Gelen sızıntılar doğrultusunda özellikleri hakkında ön fikir sahibi olduğumuz Honor X10 geçtiğimiz günlerde Çin kuruluşları MIT ve TENAA’da görüntülendi.

Resmi olarak tanıtılan Honor 30 Pro+ özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Honor 30 Pro+ özellikleri ve fiyatı

Sızıntılar doğrultusunda Honor 10X değil Honor X10 adıyla piyasaya sürüleceği öğrenilen cihazın MIT ve TENAA’da görüntülenmesi bazı özelliklerinde netleşmesini sağladı. Uygun fiyatlı piyasaya sürüleceği bilinen Honor X10 şık tasarımıyla göz doldururken, performans açısından da kullanıcıların beklentileri karşılayacağı görülüyor.

Honor X10 özellikleri

6.63 inç ekrana sahip olan Honor X10 IPS LCD ekran üzerine kutulu. 2400 x 1080 piksel ekran çözünürlüğüne sahip olan Honor X10, arka panelinde dörtlü kamara kurulumuyla kullanıcılarının karşısına çıkacak. Cihazın sahip olduğu kameraların özellikleri henüz netleşmese de, Honor’un kamera performansının kullanıcıları üzmeyeceği düşünülüyor.

Honor 10X Pro tasarımı sızdırıldı

Gücünü 7 nm fabrikasyon süreciyle üretilen 8 adet Cortex-A76 çekirdeğe sahip Kirin 820 5G yongasından alan Honor X10’in RAM ve depolama alanına dair henüz herhangi bir bilgi olmasa da, cihazın 4.200 mAh’lık batarya kapasitesine ve 22.5W hızlı şarj desteğine sahip olacağı biliniyor. Uygun fiyatlı olmasına rağmen 5G desteğine sahip olacak olan Honor X10 için belirlenen fiyat etiketi ise 1000 Çin Yuan'ı yani 141 dolar.


Honor MagicWatch 2 akıllı saat iki yeni özellik kazandıHonor MagicWatch 2 akıllı saat iki yeni özellik kazandı

PAYLAŞ