Honor X10 Max'ın öxellikleri ve çıkış tarihi sızdırıldı - Haberler - indir.com

Honor X10 Max'ın öxellikleri ve çıkış tarihi sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-22 15:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Huawei’nin alt markası olan Honor’un resmi Weibo hesabı üzerinden yapılan bir paylaşım ile Honor X10 Max’in 2 Temmuz tarihinde tanıtılacağı duyuruldu. Bu paylaşım ile beraber ayrıca telefonun bazı özellikleri ve ekran tasarımı da ortaya çıkmış oldu. Çinli şirket Huawei ticari savaş ve sorunlarını sürdürmeye devam ederken, yeni modeller de sunmayı ihmal etmiyor. Bu noktada şu sıralarda yeni akıllı telefon modeli “X10 Max’i” tanıtmaya hazırlanan Honor, Çin’in sosyal medya uygulaması Weibo’daki resmi hesabı üzerinden yapılan son paylaşım ile telefonun yaklaştığını doğruluyor. Ayrıca Honor X10’un tanıtım tarihi de belli olurken ortaya çıkan özellikleri neler gelin bakalım.

Honor X10 Max, 2 Temmuz’da geliyor

Honor Magic Earbuds Türkiye’de raflarda yerini aldıHonor Magic Earbuds Türkiye’de raflarda yerini aldı

Tasarım detayları da belli olan modelin çentikli bir ekran tasarımına sahip olduğunu görüyoruz. Cihazın üst bölümünde hoparlör yer alırken, sağ tarafında ise ses kontrol tuşları bulunuyor. Bu tuşun altında ise parmak izi okuyucu sensörü yer alıyor. Diğer yandan bu akıllı telefon 5G desteğine de sahip olarak gelecek. Yaklaşmakta olan X10 Max modelinin resmi paylaşımının hemen sonrasında bir sızıntı da yaşandı. Bu sızıntı kapsamında ise modelin teknik özellikleri ortaya çıktı. Weibo sızıntısına göre Honor X10 Max cihazında 7.09 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlük sunan bir ekran ile geleceği gözüküyor.

Son dönemde sıkça duyulan MediaTek Dimensity 800 işlemcisinden güç alacak bu modelin RAM ve depolama alanı gibi detaylar ise henüz bilinmiyor. Sızıntılarda yer alan diğer bilgilere göre ise bu akıllı telefonda 48 MP ana kamera ve 8 MP de ön kamera bulunuyor. İkinci veya üçüncü bir kameraya sahip olacak mı henüz bilinmiyor. Android 10 ile gelmesi beklenen bu telefonda 22.5 watt hızlı şarj oranlı 5000 mAh’lik bir bataryası olması bekleniyor.


Honor 30 Lite özellikleri ortaya çıktıHonor 30 Lite özellikleri ortaya çıktı

PAYLAŞ