Honor X10 Max ve X10 Pro geliyor - Haberler - indir.com

Honor X10 Max ve X10 Pro geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-15 15:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Sunduğu fiyat performans akıllı telefonları ile dikkat çeken üretici marka Honor’un yeni X10 serisine ait iki modeli Çin sosyal medya platformu olan Weibo’da ortaya çıktı. Çinli teknoloji üreticisi Huawei’nin alt markası olarak pazarda yer almaya devam eden Honor, özellikleri ile dikkat çeken yeni akıllı telefon modeli 10X 5G’yi geçtiğimiz aylarda tanıtmıştı. Model Kirin 820 5G işlemcisi 40 megapiksel ana kamerası gibi özelliklere karşılık sunduğu fiyatı ile de dikkatleri çekmişti. Bu akıllı telefon modeli sonrasında Weibo’da yeni bir cihaz ortaya çıktı. Söz konusu iddialara göre Honor X10’un iki farklı üst seviye versiyonu üzerinde çalışmaların sürdüğü ortaya çıktı. Honor X10 Pro ve  X10 Max olarak adlandırılan bu üst seviye modellerin bazı detayları da ortaya çıktı.

Yeni Honor 10X serisi modeller geliyor

iPhone 12 Pro Max'ın taslak tasarımı ortaya çıktıiPhone 12 Pro Max'ın taslak tasarımı ortaya çıktı

Bu modellerden tepe modelin MediaTek D800 yonga setinden gücünü alması ve 7 inçlik büyük bir ekrana sahip olarak gelmesi bekleniyor. Bu noktada Honor’un X10 5G ve X10 Max 5G olarak adlandırması beklenen bu yeni iki cihazının da işlemci ve ekran kısmında birbirinden farklı olacağı anlamına geliyor. Bu iddialar diğer yandan Honor CEO’su Zhao Ming’in daha önceki röportajını da doğruluyor. CNMO tarafından yayınlanan rapora göre CEO, şirketin 2020 yılı içinde büyük ekranlı telefonları piyasaya süreceğini açıklamış ancak tarih vermemişti. Röportajda ayrıca Honor’un geçmişte daha büyük ekranlı ilk modelleri sunduğu da belirtiliyor.

Çinli şirket 2200 x 1080 piksel çözünürlüğünde 6.95 inç ekrana sahip Honor Note 10 modelini de Temmuz 2018’de pazara sunmuştu. Aynı yıl içinde ise 7.12 inçlik Honor 8X modeli de piyasaya sürülmüştü. Şirket bu kapsamda büyük ekran trendini 2020 yılı içinde Honor X10 serisi ile sürdürmeyi hedefliyor.


Apple iPhone logosu için yeni bir patent aldıApple iPhone logosu için yeni bir patent aldı
iPhone'da JPG görüntüleri nasıl HEIC'e dönüştürülür?iPhone'da JPG görüntüleri nasıl HEIC'e dönüştürülür?

PAYLAŞ