Honor X10 Max canlı olarak görüntülendi - Haberler - indir.com

Honor X10 Max canlı olarak görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-30 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin yan markası olan Honor’un bir süredir yeni akıllı telefon modeli X10 Max cihazı hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Çeşitli performans testleri sızdırılan modelin şimdi ise tüm detaylarını gösteren bazı görseller ortaya çıktı. Honor X10 Max tasarımı canlı görüntüleri ile tekrardan ortaya çıktı. Bir süredir cihaza dair meraklı bekleyiş sürüyordu. Hala resmi tanıtımı gerçekleşmeyen X10 Max modeli çeşitli sızıntılarla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Dün akşam itibariyle performans testleri sızdırılan cihazın, bugün ise canlı görsellerin Çinli sosyal medya platformu Weibo üzerinde yayınlandı. Cihazın tasarımına dair olan tüm detaylar ve görsellerde belli olmuş oldu.

Honor X10 Max canlı olarak görüntülendi

Honor Magic Earbuds Türkiye’de raflarda yerini aldıHonor Magic Earbuds Türkiye’de raflarda yerini aldı

5G’li en büyük ekranlı akıllı telefon olarak lanse edilecek olan cihazın üç farklı renk seçeneği ile gelmesi bekleniyor. Mor, siyah ve mavi renk seçenekleri ile karşımıza gelecek olan cihazda 3.5 mm’lik kulaklık girişi yer alacakken, şarj ve dosya aktarımı için ise USB Type-C bağlantı noktası yer alacak. Modelin hem üst hem de alt tarafında hoparlör bulunacakken, muhtemel olarak bu sayede daha iyi bir ses deneyimi sunması bekleniyor. 3D sesleri de destekleyebilecek olan cihazın arka tarafında ise dörtgen yapıda kamera kurulumu yer alacak. Ana kamera sensörü 48 megapiksel olarak karşımıza çıkacakken, diğer kamera özellikleri ise henüz netleşmiş değil.

Diğer yandan Süper Gece Görüşü gibi farklı özelliklerde bu kamera yapısında yer alacak. NFC desteği olması beklenen cihaz, MediaTek Dimensity 800 işlemci ile satışa sunulacak. 5000 mAh’lik batarya ile gelecek modelin 22.5W hızlı şarj desteği bulunacak. Android 10 işletim sistemi ile kutudan çıkacak olan modelin Magic UI arayüzü ile gelmesi bekleniyor. Daha önceki bazı sızıntılarda Honor 10X Max modelinin 7.02 inçlik Full HD Plus bir ekran üzerinde su damlası çentiği ile yer alması bekleniyordu. Diğer yandan ekran parlaklığını artırarak güç tüketimini azaltan RGBW teknolojisi de kullanılacağı bekleniyor. Honor 30 Lite ile beraber bu yeni modeli 2 Temmuz tarihinde resmi olarak göreceğiz. Şuan için cihaz hakkında bilinenler bunlardan ibaret.


Honor 30 Lite özellikleri ortaya çıktıHonor 30 Lite özellikleri ortaya çıktı
Honor X10 Max'ın öxellikleri ve çıkış tarihi sızdırıldıHonor X10 Max'ın öxellikleri ve çıkış tarihi sızdırıldı

PAYLAŞ