Honor View 20 Avrupa Fiyatı Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Honor View 20 Avrupa Fiyatı Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-07 19:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Huawei’nin alt markası olarak konumlandırılan Honor’un yeni cihazlarından birisi olan Honor View 20 cihazı geçtiğimiz haftalar ile beraber resmiyete kavuşmuştu. Şimdi ise modelin Avrupa satış fiyatı ortaya çıktı. Honor’un bu modeli sahip olduğu ekrana entegre ön kamerası ve çentiksiz full çerçevesiz ekranı ile dikkat çeken bir model oluyor. Modelin ortaya çıkan fiyatlarına bakacak olursak Honor View 20 cihazının birçok versiyonu bulunuyor. Buna göre 6 GB + 128 GB depolamalı model 549 Euro fiyatla, 8 GB RAM 256 GB dahili depolama modelinin ise 649 dolar fiyat etiketine sahip olduğunu görüyoruz. Ayrıca modeli satın alanlar için 179 Euro fiyata sahip olan Honor Watch akıllı saatinin de hediye edildiğini belirtelim. Modeli ülkemizde de satışa çıkması beklenirken, birçok amiral gemisine göre çok daha uygun bir fiyatla satışta olması bekleniyor.

Honor View 20 Avrupa Fiyatı Belli Oldu

48 Megapiksel Ekrana Entegre Kameralı Honor View 20 Tanıtıldı48 Megapiksel Ekrana Entegre Kameralı Honor View 20 Tanıtıldı

Honor’un sunmuş olduğu bu iddialı modelinin teknik özelliklerini hatırlayacak olursak model gücünü Kirin 980 işlemcisinden alıyor. Cihazın 6 ve 8 GB RAM seçenekleri bulunurken, en az tasarımı kadar performansı ile de ön plana çıkan bir model oluyor. Cihazda 6.4 inçlik 1080 x 2310 piksel çözünürlüklü LCD bir panel yer alırken modelde 4000 mAh’lik bataryayı görüyoruz. Cihazın arka yüzeyine baktığımızda ise yatay konumda üçlü kamera sistemi bizleri karşılıyor. Bu kameralardan ana olanı 48 megapiksellik bir çözünürlük ve ½ inç Sony IMX586 CMOS sensöre sahip durumda. Ayrıca 0.8 um piksel boyutuna da sahip durumda.

48 Megapiksel Ekrana Entegre Kameralı Honor View 20 Tanıtıldı

Ön kamera ekrana entegre olarak gelirken, 25 megapiksel bir çözünürlük sunuyor. Arka kamera ile ayrıca 960 kare yavaş çekim özelliği bulunuyor. Huawei View 20’nin arka yüzeyinde de ToF sensörünü görüyoruz ve bu sayede kızılötesi ışık ile nesne yansıma özelliği bulunuyor ve alan derinliği sağlanmış oluyor. 




Honor V20 Maserati Edition GeliyorHonor V20 Maserati Edition Geliyor
Delikli Honor View 20'nin En Net Basın GörseliDelikli Honor View 20'nin En Net Basın Görseli
Xiaomi Mi Play ve Honor Play karşılaştırmasıXiaomi Mi Play ve Honor Play karşılaştırması

PAYLAŞ