Honor V40'ın kamera modülü dikkat çekiyor - Haberler - indir.com

Honor V40'ın kamera modülü dikkat çekiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-22 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

ABD ile Çin hükümetleri arasında yaşanan gerilimden ciddi oranda etkilenen ve büyük yaptırımlara tutulan Huawei, ambargo ile beraber zor günler geçirse de üretimlerine devam ediyor. Şirketin alt markası olarak bilinen Honor, yeni bir Honor V40 modelinin hazırlığını yapıyor. ABD ambargosu sebebiyle istediği donanım ve yazılımlara erişemeyen ve kendi ekosisteminde üretime başlayan Huawei, Honor markası ile de pazarda önemli işler başarmaya devam ediyor. Huawei bildiğiniz üzere Honor şirketini bir başka Çinli şirkete satmıştı. Bu satış sonrası ise şirketten gelecek olan ilk model Honor V40 cihazı olacak. Söz konusu modele dair ortaya çıkan detaylara göre arka tasarımın bir saat gibi dairesel bir kamera modülüne sahip olması bekleniyor.

Bu kamera modülünde ise dörtlü kamera yer alması beklenirken, detayların henüz bilinmediğini belirtelim. Görsele göre ise telefonun ön tarafı da gözükürken, kavisli kenarlar ile beraber çift selfie kamerasına sahip olması bekleniyor. Modelin diğer detayları ise şuanlık bilinmiyor.

Huawei Honor'u resmi olarak sattıHuawei Honor'u resmi olarak sattı

Honor V40 modeline dair detaylar belli oluyor

Huawei’nin özellikle Honor’u sattıktan sonra Honor şirketinin akıllı telefon pazarındaki performansı merak ediliyor. Bu noktada ise satış sonrası şirketin ilk modeli Honor V40’ın büyük bir önemi bulunuyor. Şirketin özellikle akıllı telefonları hem donanımsal hem de yazılımsal olarak Huawei teknolojisine sahip durumda. Ancak Honor’un Huawei’den ayrılması ile beraber Android desteklerini tekrar kazanması bekleniyor.

Durum böyle olunca ise Qualcomm’dan Snapdragon işlemciler Honor V40 modeli için kullanılabilir. Bu durumda ise Honor’un Çin pazarında iyi bir yükselişe geçmesi ve pazarda liderliğe bile ortak olması düşünülüyor. Huawei’nin kendi ekosistemi ile henüz tam oturmamasından ötürü Honor’un büyük bir atılım gerçekleştirerek Çin pazarında büyük bir pay sahibi olması bekleniyor.


Honor Watch GS Pro Türkiye fiyatı açıklandıHonor Watch GS Pro Türkiye fiyatı açıklandı
Honor V40 serisinin hangi işlemcileri kullanacağı belli olduHonor V40 serisinin hangi işlemcileri kullanacağı belli oldu

PAYLAŞ