Honor V40 serisinin tanıtım tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Honor V40 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-25 21:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji şirketi Huawei’nin alt markası olan ancak satılan Honor cephesinden yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Honor’un son dönemde ortaya çıkan akıllı telefon modellerinden olan V40 için ise tanıtım tarihi ve detayları ortaya çıkmaya başladı. Söz konusu V40 modelinin gelecek ay tanıtılması resmen beklenirken, cihaza dair sızıntılar ve bilgiler de gelmeye devam ediyor. Şirket tarafından henüz resmi bir açıklama gelmezken, Çin’in sosyal medya platformu olan Weioba’da bir kullanıcı paylaşımı tanıtım tarihini gözler önüne seriyor. Paylaşım iddiasına göre ise Honor V40 modelini resmi olarak 12 Ocak tarihinde tanıtımını göreceğiz. Aynı gönderiye göre telefona dair bir ekran görüntüsünün de olduğu iddia ediliyor.

Honor V40, 12 Ocak’ta resmen geliyor

Honor V40 serisinin hangi işlemcileri kullanacağı belli olduHonor V40 serisinin hangi işlemcileri kullanacağı belli oldu

Ekran görüntüsüne göre Honor V40 modelinde 120 FPS beta testi yapıldığı gözüküyor. Bu test görüntüsü ile beraber ise cihazın 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olacağı detayı da ortaya çıkmış oluyor. Honor V40 akıllı telefon modeli diğer yandan YORK kodu ile geleceği ve YOK-AN10 model numarasına sahip olacağı da gelen bilgiler arasında bulunuyor. Modele dair görülen 3C sertifikası hızlı şarj desteğinin 66W seviyesinde olduğunu gösteriyor. Bir başka beklenti olarak ise modelin Dimensity 1000+ SoC işlemci setinden gücünü alması bekleniyor. Bu hafta başlarında ortaya çıkan detaylar doğrultusunda ise Honor V40 grafik tasraımı noktasında kavisli bir ekran ile gelme ihtimali de bulunuyor. Bu noktada sol üst bölümde kamera deliği çift ön kameraya sahip olacak. Arka bölümde ise yıvarlak bir bölgeye konumlandırılan ana kameranın 50 MP olacağını gösteren dörtlü kamera sistemini görebiliriz.

Cihaza dair bilinen detaylar bunlardan ibaret olurken, modelin tüm resmi bilgilerinin 12 Ocak tarihinde belli olması bekleniyor.


Honor V40'ın kamera modülü dikkat çekiyorHonor V40'ın kamera modülü dikkat çekiyor
Honor Huawei'yi geçme planları yapıyorHonor Huawei'yi geçme planları yapıyor

PAYLAŞ