Honor V30 ailesi üç farklı modelle gelebilir - Haberler - indir.com

Honor V30 ailesi üç farklı modelle gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-20 20:20:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon üreticisi Huawei’nin alt markası konumunda bulunan Çinli üretici Honor’un V30 serisi modelleri bulunuyor. Şimdi ise şirketin bu serisi için uygun fiyatlı bir modeli dahil edeceği ortaya çıktı. Alınmış olan sertifika detaylarında modeli V30 modellerine olan benzerliği ile serinin uygun fiyatlı bir cihazı olması bekleniyor. Honor hatırlarsak, geçtiğimiz aylarda V30 ve V30 Pro modellerini pazara sunmuş ve oldukça fazla beğenilmişti. Şimdi ise serinin devamı olarak yeni akıllı telefon modeli üzerinde çalışmalara devam ediyor. Tasarım noktasında V30 serisine oldukça benzeyen bu modelin kaynaklara göre V30 Lite olarak adlandırılması bekleniyor.

Honor V30 Lite geliyor

MIT sertifika litesinde ise MOA-AL00 ve MOA-TL00 model numaraları ile ortaya çıkan bu akıllı telefon modellerinin ilki V30 benzeri bir arka kamera tasarımıyla geliyor. Ortadaki noktanın ise bir kamera değil LED flaş olduğu açık bir şekilde gözüküyor. Bu kapsamda ise Honor şirketinin bu yeni modelde üçlü kamera sistemi yerine çift kamerayla daha bütçe dostu bir model hedeflediği gözüküyor.

Honor V30 serisi, 3 saniyede 100 bin adet sattı!Honor V30 serisi, 3 saniyede 100 bin adet sattı!

Diğer yandan fotoğraf karesinde dikkat çeken bir diğer nokta ise telefonların V30 ve V30 Pro modellerinin haricinde delikli değil çentikli bir kamera tasarımı kullanıldığı gözüküyor. Bu noktada telefonların V30 serisinde olduğu gibi çift kamera yerine tek bir ön kamerayla geleceği gözüküyor. Diğer yandan modelin arka yüzeyinde parmak izi tarayıcısı bulunmadığı için modelin ekrana gömülü parmak izi teknolojisini kullanması akıllara geliyor. Bu durum ile beraber ise modelde OLED bir ekran paneli kullanılacağı bekleniyor. Ancak şirket alternatif olarak modelinde parmak izi okuyucusuna yer vermemişte olabilir.

Sertifikada ortaya çıkan bazı detaylara göre model 6.3 inç ekran büyüklüğünde ve 4900 mAh’lik büyük bir batarya ile geliyor. Ayrıca çift SIM desteğinin de olduğu model 10W hızlı şarj destekleyecek.


Bu hafta A101'e Honor 8S geliyor!Bu hafta A101'e Honor 8S geliyor!
Honor MagicWatch 2 satış süresi rekoru kırdıHonor MagicWatch 2 satış süresi rekoru kırdı

PAYLAŞ